Naturlig konst.

Sinneskatten vill att vi tolkar konst denna vecka i Tema fredag. Kan inte låta bli att visa upp gårdagens solnedgång från Sjöberget. Rena "Hötorgskonsten", men lika betagande vackert att betrakta varje gång. Aldrig riktigt lika varandra heller dessa solnedgångar. Gud målar en ny tavla varje kväll. Inte så vacker idag tyvärr, det har regnat ganska kraftigt sedan lunch. Blir säkert svårt att se solen krypa ner under horisontkanten ikväll.

Finns några andra foton att kika på om detta ovan faller i smaken.Andra konsttolkningar finns här! 

 

Erik

Kommentarer:

1 Pumita:

Mycket finare än Hötorgskonst! Inte ett gråtande barn så långt ögat når. Naturen är det finaste konstverket som finns. :)

2 Pysselfarmor:

Absolut - naturen är en konst. Mycket vacker bild!

3 Annelie:

Alldeles bedårande vackert! Det skulle se banalt ut på en tavla, men i verkligheten är det en helt annan sak, underbart!

4 Anne-Lie:

En solnedgång ändrar karaktär flera gånger under sin väg till natt! Kan inte låta bli att njuta!

5 Jah Hollis:

Det är väl konst som är vacker för stunden och som gör sig bra på foto. Men att ständigt ha denna solnedgång på väggen gjorde kanske att effekten avtog. Men en fin solnedgång då och då är inte fel. :-)

6 Erik till Anki:

Detta tänkte jag skriva hos anki-itte. Men det går inte för mig, det finns inte "namn/URL".

Men här kommer texten: Javisst är naturen konst. Jag är själv inne på samma linje. :-) Redan att ta sig framåt verkar vara lite av en konst för en snigel... Vackra hus bär sniglarna på också.Hoppas Anki ser detta och öppnar upp sin blogg för oss på blogg.se också. :-)

7 Monica o Jacob:

Haha det är så mycket fusk det kan bli, PhotoFunia heter programmet.

Riktigt snygg Hötorgskonst du bjuder på;-)

8 Della / Var Dag ett Äventyr:

Naturen är fantastisk. Att det också ändrar sig från dag till dag är bara ett plus.

9 Mona Sweden:

Du har rätt i att naturen är den vackraste konsten. Och det är en konst som hela tiden är föränderlig. Det är underbart att sitta och betrakta solnedgången.

Kommentera här: