Sommarvärdar.

 
Inser att årets Sommarpratande har börjat när jag läste om Anja Pärson och hennes Filippa i nyhetsmedia, både i Aftonbladet och på SVT Nyheter står det om Anjas avslöjanden i sitt Sommarprat, det första för säsongen. Inte så förvånande direkt, Filippa har ju funnits där lite i bakgrunden en längre tid. Det var smart av Anja att berätta om sin kärlek och framtidsplaner. Då slipper hon säkert en del frågor från nyfikna journalister.
 
Det gjorde ju dessutom att jag blev uppmärksammad på att de börjat med sommarpraten. :-)
Sommar sänder varje dag fram till
 
En del av årets sommarvärdar samlade på bild (foto: SR).
 
Årets sommarvärdar presenterades för ett tag sedan, här är listan på sommarvärdarna 2012.
 
Får väl se vilka jag hör på denna sommar. Det finns några intressanta namn på listan som jag säkert kommer att lyssna på. Kanske har du några sommarvärdar som du vill höra på?
 
Sommar sänds varje dag i P1 klockan 13.00-14.30 eller så kan du kan alltid lyssna på Sommar på denna hemsida hos SR! Där finns även ett sändningsarkiv och lite annat smått och gott, som en del äldre sommarpratare.
 
 
Nu har flera andra program på radion tagit sommarlov, som Eldorado (se annat inlägg!) och som Spanarna.
(Även kring programmet Spanarna har jag ett äldre inlägg.)
 
Spanarnas sista sändning för säsongen, med Jessika Gedin, Ingvar Storm, Göran Everdahl och Jonas Hallberg runt bordet. (Foto: Benjamin Thorén/SR)
 
Spanarna avslutade vårens sändningar med att sända utomhus nu på Midsommarafton. Svalor och andra fåglar hörs i sändningen, som trevliga bakgrundsljud.
Nu dröjer det till fredag den 24:e augusti då Spanarna börjar sända igen. Skulle du vilja höra några spaningar så finns alltid Poddarkivet där man kan ladda ner äldre program som mp3-filer.
 
Noterar att även fototeman tar sommarlov, som Fototriss. Ska lämna in min triss snart...
Solig morgon byttes tyvärr ganska snabbt ut mot blytunga moln, verkar bli en blöt och regnig söndag.
 
 
Erik

Kommentera här: