Inne i garaget


Vi ska visa på någon skylt även denna fredag till "tema fredag", annars brukar skyltarna kunna dyka upp på söndagar om man följer Pumitas idé med "Skyltsöndag" och det brukar jag själv göra. Men nu blir det en skylt redan på fredagen. :-)
 
Jag väljer en skylt från ett ganska mörkt och gammalt garage (mer garageinformation finns här!) som kanske kommer att användas av många resenärer som nyttjar Nacka- och Värmdöbussarna medan ombyggnaden av Slussen pågår under en nära framtid (måntro det blir så inom en nära framtid?). Nuvarande busstation under Slussens tunnelbana måste flytta på sig under ombyggnaden och under Slussgaraget vid Katarinavägen är ett av de tänkta förslagen. detta tog EpsteinDN upp i ett inlägg redan för flera år sedan, undrar om det kommer att bli så?

Inte helt enkelt att hitta ut ur garaget, dåligt med skyltar där inne i berget! Kanske flera som ramlat bort under åren? Bra när vi fann en vettig skylt till slut och kunde ta oss ut ur garagets inre.
 
 
 
Mindre skylt inne i Slussgaraget, men tillräckligt informativ.
 
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Mias Mix:

Ja undrar när de sätter igång på allvar med Slussen-bygget? Då behövs ännu fler skyltar. Så irriterande när man inte hittar ut. Vi åkte tunnelbana i Peking idag och hamnade i ett shoppingcenter när vi steg av. Inte en endaste exit-skylt förrän man traskat igenom två våningar i shoppingcentret :(

2 Violen på Brandholmen:

Det är inte kul att irra runt och inte komma ut!Skönt att ni hittade en skylt till slut och slapp bosätta er i garaget!

3 Cecilia Artista:

Vem vet när, var och hur Slussen kommer att förändras.
Det stället skulle ju kunna vara Stockholms pärla så vi får hoppas att slutresultatet blir så bra som möjligt!
Stackars resenärer som måste irra runt där nere i gångarna!

4 Anita - Malta:

Där skulle då inte jag vilja virra runt. Går ju vilse hur lätt som helst. Sist när jag var i Stockholm hittade jag inte ens ut från Ikea. Fick nästan panik. Vad jag nu hade där att göra ? Har irrat runt och gått vilse mer än en gång men det får bli en annan historia ;-)Nåja, en skylt var det och det har du hittat med en massa intressant information därtill. Tack för det. Följer Slussens utveckling med intresse.

5 Marit Johansson:

Arbetet med ombyggnad av slussen är ju en väldigt het debatt :) ska bli intressant att se hur det blir när det är färdigt!

6 Anemonen:

Bra att du fann vägen ut till slut. Jag gillar inte att springa omkring och leta och gå fel pga dålig skyltning och det gäller även vägar fast nu har jag gps som underlättar. Underjordisk gps kansek:D

7 Monica o Jacob:

Ibland är det skönt att inte bo i stan, det var fin färg på skylten.
Ja du har nog rätt, sms språk med mera är det ju inte så noga med som när en annan satt och plitade i skolan.
Det funkar i alla fall fast inte hela länken syns.
Ha en skön helg

8 Stare Ström:

Tillräcklig för att hitta ut!

9 Pumita:

Hm, där har jag inte varit men ser inte så "trevligt" ut... kan nästan känna hur unket det luktar. Ser fram emot en uppfräschning.

Tack snälla för länken! Önskar dig en fin helg! :)

10 Maria de Suède:

Fin bild, kan tänka mig att det var irriterande... Här i Paris finns det gott om skyltar, men de visar inte alltid rätt... ;-)

11 Pialotta:

Dålig skyltning är aldrig kul, men du hittade utgången i alla fall :)

12 Pysselfarmor:

men huaaa att du har trassligt ner dig där...det känns ruggigt där i gångarna så jag håller mig ovan jord ;-)

13 Jah Hollis:

Ja, ett sådant storbygge måste ju ställa till det för alla som ger sig ut i trafiken i området. Vi får hoppas det blir bra till slut.
Anita Ekberg är tydligen inte i Malmö än, men kommer på onsdag då den nya boulebaren ska invigas. Och då blir det väl ”boulefest hela dan”. :-) Henne föräldrahem ligger inte så väldigt långt från där jag bor. Hon är född i Kirsebergs församling som även jag tillhör nu.

14 Hanna:

Inte kul att gå vilse i underjorden. I och för sig, det kanske är därför de även skyltar till OKQ8 butiken, har man vandrat runt i blindo ett tag blir man ju hungrig ;0)

Kommentera här: