Ljust


Löser Melodikrysset samtidigt som jag håller på med min blogg och mitt bidrag till veckans fönster. Susanne har gett oss temat "ljust" denna gång. Efter en tid med sol och ljust vårväder på dagarna så är vädret grått och det regnar där ute denna lördag. Men lite regn kan behövas, brukar kunna sätta fart på våren!
Hittade en lite rolig vinkel på ett foto uppe på Söder. Ett par solbelysta, ljusa fönster i Münchenbryggeriets husfasad som jag tycker kan passa till fönstertemat. Ovanför och bakom bryggeriet på andra sidan Riddarfjärden, ser du delar av Kungsholmen med Rådhustornet som sticker upp till vänster på fotot.
 
 
Några ljusa fönster på "rätt sida" av bryggeriet, med tanke på solens läge.
 
Solen har börjat värma skönt på dagarna. Hoppas även nätterna blir varmare framöver! Detta fönsterbidrag hänger ihop lite löst med mitt bidrag till Ordlös lördag, kolla här så kanske du förstår! Jag lyckades få ihop Melodikrysset den här veckan också och har skickat in lösningen.
 
Önskar dig en trevlig helg! :-)
 
 
 
• Kategori: FönsterTaggar: Kungsholmen, Münchenbryggeriet, Riddarfjärden; • Kommentarer (11)
Erik

Kommentarer:

1 larans:

Verkar vara en trevlig lördagskombination melodikryss och fönstertema! I vart fall lyckat, perfekt bild till veckans tema!

2 Carl-Axel:

Roligt att ljuset kommit till Stockholm också. Det ser fint ut. Får väl hälsa på huvudstaden till sommaren.

3 Cecilia Artista:

Ytterligare en härlig vy från Stockholm!

En bit ovanför Münchenbryggeriet, på Hornsgatspuckeln, hade jag och några till ett galleri för ett antal år sedan. Superläge och riktigt trevlig miljö!

4 Hanna:

Vilken härlig vy du hittat med Munchen bryggeriet i förgrunden. Det är svårt att hitta dåliga vyer i Stockholm, allt är liksom så vackert och speciellt, även miljonprogrammen i förorten har sin skönhet. Tror det dags för en tripp till huvudstaden snart, har inte varit där sedan 2010.

5 Jah Hollis:

Tack detsamma! Fin vy över delar av Stockholm. Arrangeras det fortfarande rockkonserter på Münchenbryggeriet?

6 Anita - Malta:

Härlig vy över Stockholm!! Ingen is på Riddarfjärden här ;-) Snyggt med de solbelysta fönstren i förgrunden på Münchenbryggeriets fasad. Förstår nu varför du länkade hit på Ordlös Lördag. Det här är väl verkligen en passande bild till "Din Ort". Ha en skön fortsatt helg Erik !

7 Linnéa:

Vackert ljus i din bild. Från en spännande del av Södra Stockholm. Vatten, vatten, vatten det är Stockholm det o en del av vårt stundtals magiska ljus.

8 Susanne:

Jo, det finns onekligen många fotomotiv i Stockholm. Och fin utsikt överallt.

Har du vunnit någon gång i melodikrysset? Du verkar ju delta flitigt.

Svar: Stor lycka! Jag har faktiskt lyckats vinna två små frukostbrickor. Försöker bli en lycklig ägare till en badhandduk också, men den vinsten kanske aldrig når mig.
Erik

9 Mona:

Vackert solbelyst fasad med fönster och en underbar utsikt över Stockholm.

10 Kakan:

Fin bild...
Vårkram Kakan

11 Erik Semlan:

Tack för alla kommentarer.

Kommentera här: