Skyltsöndag

 
 

Bloggaren Pumita har börjat visa upp skyltar på söndagar. Hon har gjort det ett tag nu. Flera andra bloggare som brukar delta i olika fototeman har hängt på med egna skyltar. Klart kul idé, jag nappar också på "skyltsöndag" och visar upp en skylt som berättar om en ovanlig ruin efter en offentlig toalett från romartiden. Med tanke på Pumitas bidrag denna söndag så tycker jag den passar bra. Även toaletten var i en större halvcirkel, som en amfiteater. Bredvid låg ett gammalt romerskt badhus, tyvärr även det helt i ruiner.
 
 
Inte mycket annat kvar än cirkelformen på själva toaletten och några stenar.
 
Skylten i sig är gjord i härdad metall (så den lär stå pall och tåla väder och vind), om någon undrar.
När jag ändå är inne på att lämna lite information så kan jag även berätta att ruinerna efter det romerska badhuset kan man se i hamnstaden Tunis, Tunisien om ni skulle ha vägarna förbi. Vid parkeringen finns en fungerande offentlig toalett om behovet dyker upp. ;-)
 
Om du vill kan du kolla in Pumitas senaste bidrag här!
 
Gillar du skyltar? Nyligen kom ett nytt inlägg på Pumitas blogg med lista på andra deltagare, kolla gärna här på andra bloggare som deltar med bidrag till "Skyltsöndag". 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Pumita:

Tack för reklamen! :)

Lite undrar jag förstås över rengöringen... eller vad man ska kalla den för. Hur gick allt till egentligen? Eller förresten, jag vill nog inte veta. ;)

2 Benita:

Vet inte om jag har vägarna förbi Tunisien men tack för tipset i alla fall. ;)

3 Stare Ström/Kråkvinklar:

Såg du någon hållare för toarullen också?

4 Della / Var Dag ett Äventyr:

Kul och intressant bidrag.

5 llhertz:

Kul att du hängt upp skylten, En nödvändig skyltning dessutom. Åren går men nödigheten består :)

Kommentera här: