Kommentarer:

1 Erik Semlan:

Fick plötsligt en djupare insikt i veckans tema och har snabbt bytt bild. Ursäkta tiltaget, men tycker fotot passar bättre.

2 Linnéa:

Du kunde ju ha tagit båda! Vet inte själv om jag tolkade temat som jag skulle, men körde utifrån hur jag tänkte. Häftigt med alla katter, var och en med sin egen teckning. Levande bild!

3 Inger Maryissa:

Kul bild med kissarna
Vanligtvis ser man ju folk som matar duvor i stan
men här matas tydligen kissar :-)
ha en fin 3 Advent

4 Eva Trillian:

Älskad som få? ;)

5 Hanna:

Oj det var en massa katter på en människa. Ser både mysigt och lite otäckt ut, katter kan ju vara både gosiga och elaka. Kul att du fångat det hela på bild, lite annorlunda. Ha en fortsatt fin lördag!

6 Maria Lundmark Hällsten:

Ja tolkningarna kan nog vara oändliga. Mångfald kan ju menas med att man har mycket av något, och motsatsen kan dessa katter stå för... dom har ingen som tar hand om dom, förutom denne ensamme man :)

7 Anonym:

Mina tankar drar iväg söderut, till Italien eller Grekland. Där kan man se katter som tyr sig till människor för att få lite mat. Kanske är jag fel ute, men det är en mycket talande bild!

8 Monica o Jacob:

Vilken härlig bild, klart katterna blir kärvänliga när det vankas mat.
Hann aldrig se den första bilden men den här duger bra:-)

9 Anitas Blogg - Malta:

Svårtolkat och lite knepigt tema den här veckan. Ser ut som flera tolkat lite olika men det är ju bara kul och intressant. Härlig bild du visar med alla närgångna missar och den ensamme mannen som jag förmodar matar dem. Måste erkänna att jag inte har helt klart för mig hur jag ska tolka din bild. Ja, kanske är det som Maria Lundmark Hällsten säger. En bild och ett tema kan nog tolkas på många sätt ;-) Önskar dig en fortsatt trevlig helg.

10 Pysselfarmor:

jaha jag har ingen aning om vad du hade för bild...var och en får ju tolka som man vill - så allt är ju rätt
:-))

tur att mannen tycker om katter :-)

11 Birgitte:

Ikke nemt at være ensom kat heller :-)

12 juanna:

"Motsats" omger sig med mångfald. Tycker du gjorde ett bra val!

Kommentera här: