Landskap.

Denna fredag vill Sinneskatten som håller i "Tema fredag" se landskap. Krya på dig! Att erbjuda vita vidder är det lättaste just nu, så det gör jag inte. Snön och kylan har gett även mig något elakt virus, så bort med sådana landskap! Väljer att söka efter lämpliga landskapsfoton från sommaren.
Under sommarkvällen lugnar naturen ner sig.

Gillar även öppna jordbrukslandskap.


En äng snart klar för skörd.


Andra tolkningar på landskap här!
Erik

Kommentarer:

1 Monica o Jacob:

Ja sommar är ju inte helt fel det heller, men jag vet inte -20 eller +35 lika illa i mina ögon i alla fall. Kvällsbilden med solnedgången lockar,en kall öl också och livet kan knappt bli bättre;-)

Själv såg jag att jag tagit samma bild som förra fredagen, la in en till för att folk inte ska tro man blivit helgaggig;-)

2 Jah Hollis:

Två var för sig olika landskap, men de gör sig fint på dina bilder båda två. Ha en bra helg!

3 Maria G:

Ljuvliga och vackra landskapsbilder!

Sommaren är en härlig årstid.

Ha en bra dag & Trevlig helg!

4 Rantamor-På Näthinnan:

Så mojsigt med vackra sommarbilder från dig.

Den ängen var skön.

Kom att tänka på en gång då vi tältade när barnen var små, då var det en sån där vacker äng bredvid campingen. Och i tältet bredvid var ett ungt par, med två små pojkar som gärna ville springa runt på åkern. Pappan förklarade att dom inte fick, och att bonden skulle skörda och sen kunde vi koka gröt av det.

På kvällen hörde vi den äldre pojken skrika :pappa , pappa nu springer lillebror runt i gröten igen..... skratt

Så det kan bli. Barn är så härliga i sitt tänkande och sina ordval.Du ha en finfin kväll och hoppas att du har kryat på dig...

5 Maria G:

Hej igen!

Det du ser på min bild till dagens tema är helt vad naturen skapat själv med hjälp av vind, vatten och kyla. Finns inga plastiga utemöbler där :) Bara naturens egna konstverk. Det är jättehäftigt att gå där nere vid sjön och se allt detta. Man vet inte riktigt var man ska börja att fotografera :)

Ha de gott!

/Maria

6 Hasse A Norge:

Morrn Erik.Det gör inte ont att se på dom bilderna.Är "krassligheten på återtåg?Du är säker bra så du kan gå på jobbet på måndag....Ha de bra i helgen.Hasse A

7 Misswhatsit:

Vackra och harmoniska sommarbilder. Där kunde man tänka sig att vara nu.:)

Första bilden blir min favorit. Den utstrålar stillhet.

8 Anneli - A'la Foto:

Landskapsbilder är härliga men svåra när himlen lätt utbränd! Men dina bilder, särskilt den sista, är supervacker!Ha en superfin fredag!

9 Leena:

O jaa, den ängen är fin! Den är så mättad med varma färger så man vill bara krypa in i den, nu när vintern har kommit med all snö och is.Och du, det fanns vinrankor, hur mycket som helst där jag tog min bild :) Vi gick en lång vinglande väg upp till toppen, förbi vinfält ... fast jag tog bilden åt andra hållet, mot alla berg. Men det kommer bilder på vinfält också, ska du se! ;)

10 Pysselfarmor:

Där på den vackra ängen kan man ligga och titta på alla figurer bland molnen.Hoppas du kryar på dig snart!

Ha det så bra du kan nu i helgen.

11 Pumita:

Dissar också kyla och elaka virus, bort med dom! grr

Kanonfina bilder!Jag vet faktiskt inte hur träden har kommit till Påskön. Känns som att det är för långt mellan öarna därborta för att de skulle kunna komma med havsvindarna men jag har ingen aning.

12 Mona:

Vackra bilder. Ängen är en underbar färgklick. Och varma sommarkvällar... mmmmm.

13 Carola:

Jättehärliga sommarbilder! Första bilden påminner mig om en sjö uppe i Västerbotten där jag var och fiskade med min morfar när jag var liten.

14 Della / Var Dag ett Äventyr:

Skönt med sommarlandskap. Är rätt trött på allt det där vita därute.

15 Cecilia Artista:

Vackra sommarvyer på båda bilderna!

En tröst just nu är väl att det snart blir ljusare!

Krya på dig!

Kommentera här: