Skylthöjd


Utöver att tala om var du är när du tittar ut genom fönstret när tåget stannar, så får du även annan information från stationsskylten i Lycksele.
Blir mitt val till Pumitas tema-idé "Skyltsöndag" denna vecka.


 
Onekligen en lång resa ner till huvudstaden från Lycksele.
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 llhertz:

Höjd över havet och kilometer från huvudstaden. Japp, nu känner även jag mig väldigt välorienterad i Lycksele där jag aldrig satt min fot. Vi pratar väl tyvärr NORR om stan eller hur ;)

2 Hanna:

Måste nästan googla på om det finns någon bloggare som kör stationshus som sin grej, för det vore kul att samla på sig sådana, där också den vackra skylten finns kvar. Kul med information om höjd över havet osv, tror jag sett det på ett och annat stationshus i vårt land.

3 Stare Ström:

Mycket användbar information! Jag minns när man byggde nya stationen här, så fanns det en skylt: "Avstånd till Stockholm- tillräckligt".

4 Pumita:

Hehe, det var mycket info på en gång. ;) Undrar vem som tyckte att just det avståndet var viktigast att informera om. Fast jag måste säga att Stares kommentar var rätt kul.

5 Fia:

Vad roligt med informationstexten om avstånd mm på skylten!

6 Pumita:

Hoppas att allt är bra med dig! Trevlig helg! :)

7 Hanna:

Hallå i huvudstaden, hoppas allt är bra med dig. Har saknat dina inlägg den här veckan, kom tillbaka snart. Ha det gott! :0)

8 Anita - Malta:

Jag tillhör ju inte den flitigaste bland bloggare och har ibland tagit ganska långa uppehåll. Har ändå inte kunnat undgå att "Semlan", en av mina favoriter i bloggvärlden, varit borta ett tag. Saknar liksom Hanna dina ofta så underfundiga inlägg och fina bilder. Hoppas allt är bra med dig Erik !!!

9 Pysselfarmor:

Min närmaste stad däruppe från gården...dit har jag ca 20 mil. ;-))

Kommentera här: