Kommentarer:

1 Erik Semlan:

Tycker detta bidrag även kan få bli mitt bidrag till "Skyltsöndag", även om jag lämnar in först på måndagen.
Trevligt att hinna få med mitt ordlösa bidrag innan "Ordlös lördag" stänger för denna vecka. :-)

2 Linnéa:

Så klart du hann med, bilderna brukar finnas kvar tills fredagen. Fin bild! Min bild är från Örebro, under bilden finns länken till Open Art utställningen i år, ganska rolig, du känner nog igen.
Ha det gott Erik så hörs vi!

3 Anita - Malta:

Perfekt ! Två flugor i en smäll alltså ;-) Gillar färgtonen i din fina bild. Gör att den ser ut som ett gammalt fotografi. Skylten är liiite svårläst men en skylt är det ju så den går säkert igenom Pumita´s nålsöga ;-) Min skylt är från Stockholm vid Slussen. Kanske har du passerat den. Du brukar ju röra dig i de trakterna ibland har jag förstått. Stockholm visade upp sin absolut bästa sida då jag var där i två veckor. Helt underbart väder och så mycket att se och göra som jag glömt att det fanns. Köpte t.o.m en cykel för att utnyttja alla cykelvägar som finns i och utanför stan. Har köpt en övernattningslägenhet i Älvsjö så besöken till den vackra huvudstaden blir nog tätare nu. Oj.. det här ser ut attt kunna bli långt ;-) Slutar här och önskar dig en fortsatt skön sommar !!

4 Anita - Malta:

...förresten skylten är ju hur tydlig som helst !! Ja, den som hänger på väggen alltså men inte den på gatan. Såg ju inte den först ;-)

5 B i r g i t t a:

Vilket fint ställe! Där kan man säkert få en god Pizza av Zara :) Åt du där?

6 Hanna:

En riktigt klassisk bild av dagens landsbygd. Några huslängor och en pizzeria :0)

7 juanna:

Reklam för favoritpizzarestaurangen tro!?!

Kommentera här: