Levande musik på Diset.

I fredags var det fullt med folk som njöt av levande musik på Diset. Nej, det var inte karaoke. Ihopträngda i samma lilla hörna av puben i Örnsberg var det Benke, Hasse och Peter som spelade och sjöng. Ni som inte var där missade verkligen en mysig, småsvettig kväll utöver det vanliga på kvarterskrogen.


Peter vid keyboardet (snygg basker!) och Benke spelar på ackord.



Publiken jublar efter en skön tolkning av en Beatleslåt eller var det efter en Stoneslåt?


Ibland tog Hasse fram sin tvärflöjt och bidrog med mjuka toner.


Härligt sväng av tre välrepeterade musiker.

Tredelat musicerande där de tre killarna lät mer ju längre kvällen led. Peter kunde vid sitt keyboard också skapa trummor och förstärka blåset. När de till exempel spelade Stevie Wonders "Superstition" lät det som de tre plötsligt var ett dussin, ett otroligt sväng! Mitt i konserten blev det ett lite jazzigt parti. Tyvärr gick det inte hem på Diset, men jag tyckte verkligen "Hasse Sax" släppte loss skönt. Kul att de hade en stor variation i låtvalet. Från Pink Floyds "Wish You Were Here" (tack för det Benke!) direkt till the Beatles "Let It Be" vidare till Doobie Brothers och så mysiga ballader och någon floorfiller på det. Riktigt bra och trevlig kväll!


Med bra musik ja då vill man gärna dansa...

Gjorde några filmförsök, men det blev inte så bra, ljuset var dåligt. Så jag stoppar in detta klipp, det lät ungefär så här:



Faktiskt, det lät lika bra på Diset! Benke sjöng bra och Hasse sax "brölade på" och Peter körde elpiano och la på trummor och extra blås!



Benke trivs.


Det svänger!



En låt som aldrig är fel att spela!

Lite kuriosa. Vid ett bord satt delar av en skolklass som Peter varit lärare för. Roligt att de kom till Diset för att lyssna på "gamla majen".


Peters gamla elever njöt av musiken och återträffen.

En kväll jag kommer att minnas, tack för det grabbar!


Erik

Kommentera här: