Loppisintryck från Aspudden.

I söndags var det väldigt mycket folk i Aspudden. Hela 2 km loppis! (Kolla inlägget och länken!) Längs hela Hägerstensvägen mellan Aspudden och Örnsberg var det loppis. Ett myller med folk, prylar och pengar bytte ägare. ICA i Aspudden och Konsum i Örnsberg vägrade snart lämna ut extra kontanter vid kontokortsköp. Tyvärr har Örnsberg ännu ingen bankomat (vilket är en skandal i sig), men den i Aspudden hade lång kö hela dagen. Med tanke på allt folk verkar loppisen ha blivit succé. Kanske var du där?


Vädret var bra denna valsöndag. Bra för alla som deltog i loppisen och för alla besökare.


Utbudet var varierat, men där fanns en hel del kläder och böcker.





Storfiskaren och grannen Peppe sålde sina egengjorda tackel och laxflugor.






Kanske något foto från loppisen kommer att hängas på väggen nu under kommande helgs konstutställning på Hägerstensvägen 119...? Öppet mellan kl. 12-18 på både lördag och söndag. (Här finns affischen!)





Några var smarta och använde boendeläget till annan försäljning än lästa böcker och urvuxna kläder. Inne i köket gjordes varma mackor och annan enkel mat av några personer och sedan langades maten ner till kunderna på gatan via försäljerskan på köksstolen. 





Undrar om det var Fredrik och Filippa som tog "firmabilen" och fyndade på loppisen innan valvakan började? Eller kanske bara någon retsticka som parkerat bussen i det ganska "röda Aspudden" för att markera?

Mycket möjligt att det blir något inlägg till om loppissuccén i Aspudden, vi får se.


Efter valurnor och loppis var det trevligt att avsluta med spontan, levande musik på Glada Hörnan.

Erik

Kommentera här: