Kreativ

                                      
                                      

Så stod jag där och diskade och funderade över lämpligt foto till Onsdagstema (se rubriken). Det kan vara en ganska skön sysselsättning, en slags kreativ syssla i alla fall tankemässigt att stå och diska. Så tycker i alla fall jag. Kom att tänka på en sak som kunde funka till temat, så när disken stod och torkade i stället kollade jag in i klädkammaren och fann en speciell låda.


Lek med disken på tork, ja kanske kan du ana porslinet?

                                                   
                                                    Fotot jag bearbetat lite "kreativt".

Men över till den där lådan, till mitt egentliga bidrag, den fyllda lådan med kreativa leksaker.
För vad är väl dessa plastbitar om inte kreativa?


Jag har själv lekt  en hel del med dessa Legobitar när jag var barn. Kunde sysselsätta mig i timmar en regnig dag. Kunde sysselsätta mig i timmar även en solig dag, ibland. Sedan blev det mina barn som fick ärva mina legobitar och fick nya bitar och så lekte de vidare med Legot. Nu förvaras allt i en låda (jag har fått lagringsansvaret, he, he), få se om en generation till kan ha roligt och leka med dessa plastbitar...?


Mer kreativitet här!

Erik

Kommentarer:

1 Fia:

Lego! En massa gamla minnen väller fram. Mina syskon och jag byggde och skapade med lego. Det kunde bli både hus, gubbar och fantasiskapelser. Verkligen kreativt!

2 foto CHIP:

Här var det ingen ände på kreativiteten :) Kreativt hela vägen från diskbänk till garderoben ... och så förstås in i datorn slutligen ... antar att kreativiteten inte slutar där :)

Ha en skön helg!

3 Anni:

Här förvaras Lego fortfarande på golv, i lådor och hyllor - jisses som här byggs... Och jag håller helt med dig - Lego befrämjar kreativiteten!

4 El Stiffo:

Aha, jag sålde helt osentimentalt 2 kg Lego och Duplo för 50 kr på en loppis. Det var skönt att bli av med.

Kommentera här: