Drömartat

Prövar att delta för första gången i Måndagstema. Verkar som ett roligt fototema. Denna vecka är temat drömmar. Väljer en sorts drömmar som jag har svårt att komma ihåg när jag vaknar på morgonen. Kommer du ihåg dina drömmar? Jag tycker de så lätt försvinner.


Dimma över Stockholm, kameran mot Södermalm.

Varför då detta lite bearbetade foto? Jo, det händer att jag har drömmar om att jag flyger. Ibland påtagligt flyger i helikopter eller flygplan, men i en del drömmar verkar jag kunna flyga som Stålmannen eller en fågel. Hittills har de drömda flygäventyren slutat bra, samma sak gäller de verkliga. :-)
 
Vill du kolla upp drömtydning har jag två hemsidor med olika resultat, dels den här och så även denna sida

Klickar du här på Måndagstema och sedan vidare in på Mister Linky kan du kolla in andra bidrag.  

Erik

Kommentarer:

1 Kvasthilda:

Hahahahaa! Den var ju underbar. Snyggt foto. Kameran MOT Södermalm... ja då är det inte från Katarinahissen... Flyger du?



Välkommen till Måndagstemat Semlan!



Apropå fågelbilder.... Kika in i morgon för en annan pippi......... (365 Foton) Knäppte en stor en idag. O glad är jag :-))) (för just det!)

O har just gjort smygreklam på TVÅ bloggar för detsamma....

2 Sommertid:

Att flyga fri som fågelen..eller som stålmannen..ja varför inte...

3 Petunia:

Velkommen til Mandagstema:)

veldig kjet at du vil være med. Drømmer er jo et ord vi alle legger forskjellig i og om jeg hadde drømt at jeg flø, så ville det for meg være et mareritt!! Hihi!

I tenåerne drømte jeg stadig at jeg prøvde å fly, men klarte ikke å lette og falt ned. Da ble jeg fortalt at jeg vokste og derfor hadde den følelsen i drømmen.

Godt illustrerende bilde og fin tekst fra deg!!

4 Siw Aina:

Joda, vist har jeg også slike drømmer. Og det er de drømmene jeg ikke husker som underbevistheten min gjerne vil ha tak i... Flott bilde :)

5 Pialotta:

Tänk att kunna flyga .. det vore något du Erik:)

Vist drömmer jag oxså, men glömmer oftast dessa till morgonen då jag vaknat på riktigt. Drömtydning javisst finns det säkert någon mening med alla drömmar vi drömmer .. svaret finns säkert i våra verkligheter. Jag har varit inne på sidor och kollat, har även en bra bok som förklarar. Men visst är det lite otäckt ibland då jag drömmer om att jag är instängd eller då jag blir jagad .. ser oxså mina nära och kära som lämnat jordelivet.. då oftast som de var yngre.

Nä det där får vara som det är.

Ha de fint och du, så bra foto som du har lagt upp:)

6 Mona:

Inte dåligt att drömma om att flyga som stålmannen. Tänk om man kunde flyga som en fågel. Sväva omkring där upp i det bli och titta ner på världen. Snygg bearbetning av fotot.

7 Turid:

Vakkert.

8 Ruth Synøve:

Vakkert!

9 The one and only Nettan:

Läcker bild. Att flyga drömmer man om ibland men som tur är inte allt för ofta för jag är verkligen både höjd och flygrädd.



Vi får se vem som lyckas med författardrömmarna först ;-). Bilden är tagen i del 4 i Stephen Kings Det mörka tornet. Spännande, spännande. Och jag kan väl bara hålla med om att när man går hemma med barnen hinner man inte mycket mer än dom. Helt otroligt hur fort dagarna går.



Ha en bra dag / Nettan

Kommentera här: