Kuslig

Dags för tisdagstema och så här nära Allhelgonahelgen och importerade Halloween, ska vi bli kusliga.
Först var jag inne på zombiemarschen genom Stockholm, en del såg kusliga ut.
 
                

Men både i filmer och böcker är det ofta naturen som är skrämmande. Är själv storstadsbo, så förstår den där osäkerheten som många kan känna när de hamnar mitt i naturen.
Har du någon favoritskräckis som utspelar sig i skogen, naturen? Berätta! En stor skog kan kanske kännas skrämmande. På kvällen kan skogen börja spela oss spratt, ljud och konstiga skuggor. I en skog finns det också verkligt kusliga saker, som rotvältor. De kan ibland bli som gigantiska råttfällor... och i dåligt ljus kan de ta skepnad efter allt möjligt!


Vad tycker du den här rotvältan liknar?

Så denna rotvälta blir mitt bidrag till Tisdagstema.

Ha, ha, det finns säkert någon/några som upplever musiken i mitt förra inlägg som kuslig..?!
Erik

Kommentarer:

1 VeckansDagar:

Läste om den där Zombie paraden - vad var syftet med den egentligen.

I skogen kan det bli kusligt, minns när jag som åttaåring genade över skogen vintertid längs en ledningsgata. Då hörde man ofta skogsduvornas läten, det låter fortfarande hemskt i mina öron.

2 Emma:

Ja huuva vad skogen kan vara läskig ibland. Tycker din andra bild är lite trollik, nästan så man får lite Bauer-känsla över det

3 ElinsPhoto:

Där hade jag passat in i lördags :)

4 Artlover:

Åh, dessa zombies som är mer levande än döda:-). Ja, i skogen kan man finna mycket underliga former i skymningen som är kusliga:-P

5 Lasseivomma:

Jag tycker väl inte att skogen är särskilt kuslig till vardags, men visst, i dimma och mörker kan man ju uppleva en spökkänsla. Din rotvälta tycker jag ser ut som en drake av någon sort.

6 Bosse:

Och jag kommer att tänka på trädjättarna i någon av "Sagan om ringen"-filmerna (tror jag det var).

7 El Stiffo:

Ska du på Skolforum idag, onsdag? Det ska jag.

8 Tompa:

Hej Erik! Jag har en skogsskräckis på min blogg. Jag blev inspirerad av din bild och kom ihåg en upplevelse från 70-talet.

Kommentera här: