Lite bakis och funderar...

Hade trevligt igår. Var skapligt tidig med min Fototriss denna vecka (stadigt växande deltagande i veckans tema, fruktigt). Hade en liten tillfällig fotoatelje i köket mitt i natten, inspirationen var kanske inte på topp, men ändå. Hade svårt komma till ro i natt, vilket helt klart gav en viss morgonseghet, missade i princip hela "Mannheimer och Tengby" som sänder i P4 på söndagar. Klarade inte av bullret från Svensktoppen, fick stänga av radion och sätta igång Spotify istället (valde lugna mixen). Matlusten inte på topp, så "vanliga söndagsbrunchen" blev mest kaffe. Kommer osökt att tänka på serien Elvis i gratistidningen Metro. Elvis var lite självförvållat "krasslig" nyligen. Lite så känns det, tycker jag... Vet inte om den strippen finns kvar på nätet, som jag far efter. Kanske, det var inte så länge sedan jag läste den. Jag fann rätt Elvis som jag menade nyss i texten, från 21 oktober (om nu inte länken här bredvid funkar)!
 
DAX-tävlingen om 50+ bloggare närmar sig, kliv in och kolla deltagande bloggar. Återkom gärna och rösta på mig när tävlingen går igång om en dryg vecka den nionde november!

Själv har jag farit runt på en del Fototrissdeltagares bloggar och verkligen njutningsfullt betraktat olika tolkningar. Det är härligt med den sprudlande kreativiteten som en del bjuder på. Varför inte kolla runt lite själv?

 


Mycket hallon och jordgubbar till försäljning på detta Hötorgsstånd.
Ett foto som togs redan i september, därför är det inte med i min Fototriss.

Tror jag beger mig ut på en liten "promenad" i det gråa vädret. Blir kanske mer bloggande mot kvällen?

Erik

Kommentera här: