En typisk sommarvecka

                                     

Min första semesterperiod hade jag tur, solsken snudd två hela veckor! Bara att tacka och buga för vädergudarna som var hyggliga mot mig (och andra som var lediga). Men sedan dess har jag inte kunnat underhålla min bruna kropp så mycket som jag velat. Dels har jag några arbetsveckor innan nästa semesterperiod och sedan kunde vädret vara bättre. Nu den senaste veckan har det varit blandväder, men det är ju "Fruntimmersveckan". Av hävd en vädermässigt dålig vecka, vilket har bevisats även detta år. Dagen kan börja med regn för att sedan mot kvällen visa upp en klar himmel, eller så övergår en fin morgon i eftermiddagsregn. Se inlägget svalkande (ordlös onsdag)! 


Morgonutsikt på väg till jobbet som jag nog aldrig tröttnar på.

Just nu är vi få på kontoret, många har semesterledigt. Både skönt och känns lite tomt samtidigt.

                 
                  När vädret tillåter väljer en del lunch utomhus, varför inte?

När det inte regnar på kvällen, som det gör denna torsdag, brukar jag ganska ofta söka mig ut på Sjöberget. Så gjorde jag (lite sent) för ett par dagar sedan.


Solen har nyligen krupit ner under horisonten.

Ingen märkvärdig torsdagsreflektion, bara några vanliga intryck under en ganska vanlig svensk sommarvecka. 

Här hittar du andra   
Erik

Kommentarer:

1 ElStiffo:

Härligt. Det är ju vardagen man har mest. Måste vara skönt med den utsikten varje morgon.

2 Trebarnsmamman:

Ganska vanliga sommarveckor är precis lika härliga och värda att minnas som andra. Vi (ute i skärgården) har haft det bra, bara nattligt regn två gånger i övrigt mest sol, ganska mycket moln men en hel del blåst.

Kommentera här: