Börjar växa in i ny roll.

 
 
Lustigt hur livet förändras. Klart man aldrig kan veta hur det kommer att gå eller vad som kommer att ske. Men ibland blir intrycket större än vanligt. Jag börjar växa in i min nya roll. Det har precis som det brukar föregåtts av drygt nio månaders väntan. Så har släkten fått en ny generation att skriva in i rullorna, släktträdet har fått en ny gren.
Själv har jag börjat smaka på ordet morfar och för ett par dagar sedan fick jag praktisera lite för första gången. Rollen som morfar känns helt rätt och jag skulle inte bli förvånad om jag snart behöver praktisera mer.
 
 
 
Lille Neo sov en stund i min famn
 
 
Kanske inte så konstigt att det blir mitt bidrag denna torsdag.
 
Erik

Kommentarer:

1 Violen på Brandholmen:

Underbar bild på Neo och hans morfar! Nu har du en fin tid framför dig med barnbarnet!

2 Paula:

Grattis morfar! Det är stort när en helt ny generation ser dagens ljus! Jag är redan på nästa varv, gammelfarmor! Det du! Trevlig helg!

3 BP:

Gud sååååååå söt han är! Stort GRATTIS till dig och föräldrarna. Åsså gillar jag namnet Neo - ovanligt, kort och fint helt enkelt!

4 Anemonen:

Åh nej så näpen liten du har blivit morfar till. Jag får gratulera och själv har jag gett upp om barnbarn så jag får glädja mig åt andras när tillfälle så ges. En riktigt liten söt gosse som du kan vara stolt över och ösa kärlek på. Grattis

5 Fia:

Grattis! Jag har inte tittat på bloggar på evigheter och ser att ditt inlägg är flera månader gammalt, så jag förstår att den lille vännen har vuxit massor sedan i våras.
Jag har börjat arbeta på Aspuddens skola, och har börjat lära mig vad som finns i det området, så jag tittade in här för att se om det skulle finnas bilder på något jag känner igen. Jag känner ju så väl igen badberget, som du har lagt in bilder på vid flera tillfällen. Både badberget och Vinterviken är fantastiskt fina.

6 Karolina Nordwall:

Hej!
Hittade en bild av gamla Interrailkort på din blogg, lyckades ej kommentera det aktuella inlägget... Är på jakt efter en liknande bild till en artikel om tågluff i en kundtidning. Kontakta mig gärna om du kan tänka dig att låna ut din. /Karolina

Kommentera här: