Kommentarer:

1 Erik Semlan:

När ingen förstår och saker måste förklaras är det kanske bättre att komma med något nytt?
Så det gör jag. Bild från Sergels torg.
En ungdomlig protest mot utfiskningen av våra fiskevatten och hur yrkesfisket sker.
Verkliga entusiaster dessa ungdomar, som spelar döda fiskar.

2 Cecilia Artista:

Mycket bra! Det behövs verkligen protester mot utfiskningen och de här entusiastiska ungdomarna protesterar på ett mycket talande sätt!
Ha en trevlig helg Erik!

3 Violen på Brandholmen:

Det behövs entusiaster inom många områden! En eloge till ungdomarna som engagerar sig!

4 Anemonen:

Wow vilken talande och bra bild på temat. Finfint jobbat av dig.

5 Maria Lundmark Hällsten:

Härligt med engagerade människor, verkliga entusiaster som gör det dom tycker känns rätt. Har svarat på din kommentar, kopierar svaret hit: Japp, det är junior dragsters, man kan börja köra då man är 8 år i en så kallad stockdragster, vid 12 år får man köra en modifierad dragster, vilket vår 16 åriga dotter nu gör, den går på metanol, och just Niccos bil kommer upp i ca 115km/h på 200 meter, rätt så vassa bilar. Dyr sport, oja, men ack så roligt, och man kan ju alltid sälja :) Vi har många duktiga förare i Sverige, och man kan tävla utomlands med en nationell licens. Tyvärr sitter mycket i just pengarna, synd men sant.

Svar: Oj vilka krutpaket, där finns det kraft! Tack för ditt svar på mina undringar.
Erik

6 Stare Ström:

Att de här är entusiaster, fattar jag också! Men jag undrar fortfarande över entusiasten Bosse...
Ha en fin helg!

7 Freja:

Sån ser jag framför mig att min dotter blir. Hon är fylld av ilsken entusiasm mot alla orättvisor och miljöbovar i världen, och tänker dessutom bli marinbiolog!

Svar: Ja men helt perfekt. Hälsa din dotter att hon säkert kommer att göra skillnad om hon satsar på att bli marinbiolog. Där finns nog en del av vår framtid om inte nutiden hinner förstöra för mycket (sick). Hon skulle säkert kunna delta och vara en av fiskarna eller dela ut blad med information om bottentrålning, för små nätmaskor och annat dumt som en del yrkesfiskare sysslar med.
Erik

8 BP:

Herregud killen vilken bild! Du blir ju bara bättre och bättre med att ta bilder - å det säger då inte så lite. Fotot är enormt bra och budskapet som du förklarar i din kommentar kunde inte ha illustrerats bättre.
Suveränt bra med andra ord!

Svar: Det var vänliga ord Beate. Kul att du gillar mina inlägg. Jag brukar tycka om att kolla in dina sköna vardagsbilder, ofta från stadsmiljöer jag känner igen (även om du håller till i de norra och jag i de södra förorterna).
Erik

9 juanna:

O det finns de som påstår att ungdomar inte är engagerade!! en "död fisk" visar motsatsen!

10 Marja:

Fantastisk bild och fantastisk protest. Jag får lite klaustrofobi när jag ser hur de surrat in sig i olika material... men det är verkliga entusiaster, det måste man medge. :)

Kommentera här: