Liten

 

Tänk att tisdagstemat hållit på i över sju år! Det är verkligen inte dåligt.
Jag tycker det är rätt lustigt att temat då är "liten", jag menar sju år, det är ju stort i datavärldens sätt att räkna.

Nåja liten var det... kanske i förhållande till något som är stort då eller?

Eller kanske liten som ung?
 
 
En liten blomma som flyter på ett udda ställe blir mitt val.
 
 
Ett sött litet visitkort som man nästan inte vill "förstöra"... men nöden har ingen lag.
 
 
Ja, kanske rätt tillfälle att fotografera denna "ring" just kommen till rummet. ;-)
 
 
 
  
 
 
Så klart får detta även bli dagens bidrag till #blogg100.
 
 
Detta är bidrag nr 81, så nu bara 19 inlägg kvar i utmaningen.
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Violen på Brandholmen:

Det är sällan man ser den varianten! Måste ha varit en positiv överraskning!

Svar: Verkligen positivt och oväntat. Jag tyckte nog att det doftade blommor också. Men det var säkert något annat som doftade gott.
Erik

2 Anneli - A'la Foto:

De där blommorna är så vackra men måste erkänna att jag aldrig sett dem i en toalettstol! Mycket märkligt! Bra tolkat! :)

Svar: Det var städpersonalen på hotellet som på detta sätt talade om att badrummet var städat och rent. Blommorna lyckades hålla sig flytande fast man spolade. Men det gällde bara om behovet var ettan. Skulle man göra tvåan, ja då var det kört för blomman.Fanns choklad på huvudkudden och virade handdukar som svanar mm, Städpersonalen ville verkligen få folk att trivas. :-)
Erik

3 Anitas Malta:

Det här var ju en lite udda tolkning av temat liten. Blomman är fin och som sagt, väldigt liten beroende på vad man jämför med och toaringen är ju stor. Tycker inte den hör hemma just där men som du skriver, nöden har ingen lag ;-)
Beträffande Skyltsöndag och deltagare. Hoppas också att detta lättsamma tema lever vidare. Saknar Pumita, hennes fyndiga, kvicka kommentarer och härliga inlägg. Hon är säkert tillbaka snart igen. Med henne kan man aldrig så noga veta ;-) Ha en skön fortsatt tisdag Erik ! ..och tack för att du valde att fota rätt ner i toaletten .."just kommen till rummet..." ;-)

4 Eva Trillian:

Liten och, minst sagt, överraskande i sin placering ;)

5 Marja:

Ett ovanligt ställe för denna lilla blomma, men varför inte? :)

6 Enlundabosbetraktelser:

Vilken rolig bild, helt klart udda och personlig.

Svar: Undrar om jag ska ta det personliga som kritik eller? Med tanke på vad jag visar menar jag!Fast det är väl lite Lundahumor i retur bara.
Erik

7 Freja:

Hotellrum? Jag har jobbat som rumsstäderska på Sheraton, och lärt mig bädda "the english hospitel way" med kuvertvikta hörn, desinficera badrum och vika snibb på toarullen, men det här ser ut att vara på en änu högre nivå! Kul tolkning!

Svar: Du har helt rätt. Så här fint lämnade de badrummet flera gånger under vistelsen. och de vek toapappret fint också. ;-)Tror det var rätt många plus på hotellet.
Erik

8 paula i pörtet:

Liten blomma i annorlunda vas..

9 Stare Ström:

Det var en kul idé! Och kul att du visar bilden!

10 BP:

Asgarvade när jag såg den bilden. Så himla roligt och extremt fyndigt - bde text och bild faktiskt.
Men medge att du städat toan först och sedan arrangerat bilden ja menar inte har man blommig avföring, inte i vanliga fall iaf;-)

Svar: Det var ju inte bara du som kom med en rolig kommentar om mig och Östermalm, så jag tänkte då kan jag lika gärna skoja till det i förklarande syfte såklart;-)

11 Hanna:

Detta var verkligen en fint visitkort av städaren, ett visitkort man gärna springer på inne på hotelltoaletten, till skillnad från en del andra...

Ja tisdagstema verkar ha hållit på länge, jag har dock fortfarande inte en aning om vem det är som håller i det, har du?

Svar: Nej den personen har lyckats med att förbli en doldis.
Erik

12 Monica o Jacob:

Hihi vilken härlig bild undrar om
man skulle hoppa över att gå på muggen;-)
Ha en bra dag i solen

13 KajsaLisa:

Shit vilken snygg inramning. :)

Kommentera här: