Robust


 
Kanske inget märkvärdigt, men verkligen en bra pryl att kunna använda! Kan få bli mitt bidrag nu när det är robust som är temat.


Säkert kan du redan se vad jag har fotograferat!
 
 
Onekligen en bra hjälp eller hur?
 
 
Tänk vad man utsätter sig för bara för att fixa bra bilder till fototemat.
Var på väg upp för att välja en annan fotoposition, men det höll på att sluta med platt fall. Vinglade till och ramlade nästan av.
Tur jag höll ett stadigt tag i kameran, annars kunde det blivit dyrt, tror inte kameran hade klarat fallet ner till golvet. ;-)
 
 
Vilken tur att jag inte ramlade omkull, kunde ha slutat illa... bra med handtag.
 
 
Så tillbaka ner på vårt robusta och säkra golv tog jag ytterligare ett foto på mitt bidrag så det blev som en triss av veckans tisdagstema.
 
Nu syns det kanske vad jag funnit för "pryl" som är robust, även om jag råkade bli lite svajig när jag höll på att klättra upp. :-)
 
 
Vår robusta köksstege.
 
 
Onekligen bra att ha till hands, speciellt när man vill nå högt upp.
Men kanske bättre att koncentrera sig på klättrandet först och sedan fotograferandet?
Att göra flera saker samtidigt, ja det är nog inget för mig. ;-)
 
 
 
 
Mitt 18:de bidrag till #blogg100.
 
Har du också "lite problem" att få lust att blogga, att få liv på din blogg, varför inte gå med i utmaningen? Minst ett blogginlägg per dag i etthundra dagar. Nu har jag själv nästan kommit en femtedel på utmaningen, bara ett par dagar till så kan jag fira min femtedel.
 
Detta är även mitt bidrag till tisdagstemat.
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Mormor:

Og så må man være så robust, selv, at man ikke slår seg fordervet om man faller ned.
Ha en fin dag.

http://www.starbear.no/mormor/2014/03/18/robust/

2 Violen på Brandholmen:

En sak i taget förefaller vara klokt med tanke på tyngdkraftens inverkan! Luriga bilder, svårt att komma på vad det var för pryl!

3 Anitas Malta:

Haha.. du är för härlig som sätter oss på prov !! Inte kunde jag gissa på första bilden och inte nästa heller ;-) Kul vinklar på stegen blev det och robust är den. Tur att du inte slog dig. Klättra först och fota sen nästa gång. Vill inte se Semlan i bandage ;-)
Blogg100. Har inte tänkt på att jag också klarat en femtedel. Klart man måste fira femtedelen :-)

4 Hanna:

Ja stegen är väl inte till för att användas som fotoredskap, eller så kanske det är så. Du borde dock ta av dig tofflorna innan du går upp, de har en tendens att göra det hela mycket vingligt och osäkert.

5 Anneli - A'la Foto:

Nej, jag såg inte på första bilden vad det var även ifall jag kände igen det väldigt väl, men kunde inte placera det! Bra tolkat! :)

6 Cecilia Artista:

Rolig trisstolkning! Jag såg inte heller vad det var förrän jag läste dina sista rader. Vanskligt att klättra där med kameran i högsta höjd!

7 Stare Ström:

Ha! Det gissade jag inte. En sak i taget är säkert bäst!

8 Scaniatjejen:

Väldigt bra att ha en robust stege! Jag skulle inte heller lyckas så bra med att göra två saker samtidigt där...=)

9 Freja:

Robust, och viktigt att den är just det, det finns inget värre än vingliga stegar... Här där vi bor är det så lågt tak att vi nästan kan ta i taket, så här är den inte lika nödvändig som på förra stället vi bodde på där det var tre meter till taket...

10 BP:

Är man över 45 ska man absolut koncentrera sig på bra en sak, men det glömmer man ju med jämna mellanrum. Å vilka faror man inte utsätter sig frivilligt för med tanke på bloggen;-)
Själv har jag ju en 1,96 m lång man hemma. Så vår köksstege står ... någonstans. Han duger så bra så;-)

11 Klimakteriehäxan:

Det gick bra - sån tur! För vi mänskor är ju inte så himla robusta ...
Undrar förresten hur många semlor du trycker i dej på en säsong? :-D

Svar: He he, semlor är viktiga saker. Inget man bara avverkar med någon torr köpesemla från mataffären. De är knappt värda att bli kallade för semlor! Grädden och den så kallade mandelmassan brukar det fuskas med ibland.Smakar det så kostar det. Med ett pris på semlan på kondis för runt 30 spänn så ska det vara en trevlig liten semmelstund, vare sig det är hetvägg eller torrt.
Erik

12 Fröken Christina:

Det är tur att det finns så bra stegar som håller en uppe.

13 Lajsas Fotografi:

Vilket kul sätt du visar upp bilderna på! Jag hade ingen aning om vad det kunde vara. Men nu när jag vet vad det är så är det inte så konstigt att jag inte visste, eftersom att jag inte kan gå upp på sådana höga höjder =)

Kommentera här: