Där jag står

 
...kan jag denna helg se bland annat detta...
 
Ja, denna helg blir det ovanliga foton. Detta mycket för att en annan fotoutmaning fick mig att ta foton där jag riktade uppmärksamheten mer mot marken. 
Annorlunda foton där fötter är mer eller mindre huvudsaken från denna helgs fotograferande. Visst blev det andra foton också, men de hamnar inte här.

 
 
 
 
 
Kände för en alternativ triss, kanske för att jag ännu inte förstått denna "hype" kring Instagram som bombarderar oss med en massa bilder. Blir ibland bara trött på alla bilder. Undrar om det går att bli bildtrött? Finns det så håller jag nog på att få den tröttheten. Hoppas tröttheten i så fall är lättkurerad.
Men mina udda foton hamnar hos fototemat "Helgbilden" istället för i trissen, den har jag redan lämnat i ett bidrag som du kan se här om du vill.
 
 
 
  
 
 
Fotot fångat djupt i underjorden vid t-centralen när vi skulle byta linje. Svagt ljus gav suddig bild.
Så det avslutande tredje fotot från början av helgen då jag besökte ett speciellt ställe med långa köer.
 
 
 
 
 
 
Min högst personliga variant på helgbilden, eller fötter innan jag riktigt fattade senaste trisstemat ordentligt. ;-)
Vill visa detta alternativ till blandade aktiviteter i samband med helgen, kanske en lite udda infallsvinkel?
Tredje bilden är också en alternativ "Skyltsöndag", ett skojigt tema under väldigt fria former.
Här hittar du mitt eget bidrag till just Pumitas roliga "Skyltsöndag".  Jag antar att du fattar det lösa och fria i fototemat. Det enda som är noga är väl att lämna in under söndagen? Varför inte delta du med i Skyltsöndag?
 
Helgbilden är ett fototema som kan lämnas in från söndag (startar kl.18) och under den kommande veckan!
Häng gärna på i detta fototema som Marit från Piteå håller i. Det räcker med ett foto, även om jag själv tog med tre stycken denna helg.
 
Okej, vi tar ett matigt foto från helgen också. Det är mer normalt, ja du förstår säkert, jag menar i jämförelse med de andra tre.
 
 
Jaha och så blev det då fyra bilder i Helgbilden.
 
Hoppas det inte gör något?
 
 

 
 
 
Även måndagens bidrag till #blogg100. Detta är bidrag nr 94, nu bara sex kvar. Då var det ganska bra att jag firade lite med gott vin till maten. Mindre än en vecka kvar av utmaningen!
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Mia Ahlstrand:

Nja bildtrött tror jag inte jag kan bli, men så har jag inte skaffat instagram ännu heller. Gillar den suddiga bilden med full rörelse bäst.

2 Beppan:

Bildtrött - nja möjligen på alla selfies då som verkar vara omåttligt populärt. Jag vet hur jag ser ut så det behöver jag inte dokumentera i tid och otid.
Annorlunda - och intressant - perspektiv i dina bilder! Och frestande den där sista!

3 Violen på Brandholmen:

Håller inte på med instagram så jag är långt ifrån bildtrött!
Kul med ytterligare en fottriss, temat tycks ha passat dig bra! Gillar den suddiga bilden med fart och rörelse!

4 BP:

Det gör absolut ingenting att du la upp en bildkavalkad, tvärtom:-)
Å jag ser att det där med att fota fötter inspirerade dig, så temat var riktigt bra, då man kan fota fötter på så många sätt. Har faktiskt aldrig tänkt så...
Å Instagram liksom Facebook är ingenting för mig heller. Men jag har viss förståelse för Instagram. Jag menar om man inte vill skriva något utan bara visa bilder, så är det ett bra alternativ.
Men du och jag och många till vill ju faktiskt skriva också, det är ju halva poängen, åtminstone för mig;-)

Svar: Visst är det så, både bild och text är att föredra. :-)
Erik Kling

5 Anitas Malta:

Hoppas verkligen att du inte blir "bildtrött" utan fortsätter att lägga ut dina inlägg med ofta kluriga, intressanta och fina bilder även efter att du gått i mål i Blogg100. Du har ju bara sex inlägg kvar. Starkt av dig tycker jag och Grattis i förskott !!
Gillar din egna lilla triss här med kameran mot marken. Det matiga fotot som avslutning är inte illa det heller.
Instagram ??? Här ligger jag väldigt långt efter. Har inte ens en mobil som jag använder till annat än att ringa med. Känner mig inte så lockad av någon anledning. Fotar hellre med min riktiga kamera men har förstått att Instagram blivit väldigt populärt.
Bra att du gör lite "reklam" för Skyltsöndag" ! Kul om fler är med för det är ju som du skriver väldigt fritt och också väldigt roligt. Man är ju lite extra uppmärksam nu när man är ute och spanar med kameran ;-) Önskar dig en skön fortsatt vecka Erik!

Svar: Tack så mycket och jag får önska dig detsamma Anita. Jag får verkligen hoppas att jag kan gå i mål med utmaningen, snopet att falla ur nu, snart i mål. ;-)
Nej jag är ingen Instagrammare heller och använder faktiskt en "stonephone", dvs en mobil man bara kan ringa med och eventuellt skicka sms. Men så länge den håller och batteriet orkar blir det inga nya smarta mobiler, inte här heller. ;-)
Erik Kling

6 Monica o Jacob:

Jag håller helt och hållet med dej om Instagram synd bara att den nog kommer att döda den gamla fototrissen:-(
Snygg röd klänning men skorna skulle jag nog inte komma så långt med.
Maten skulle jag inte tacka nej till, Mums
Ha de bra

7 Eva Trillian:

Inte kommer väl Instagramversionen ta död på den gamla fototrissen? Vad har jag nu missat (Läser Monica o Jacobs inlägg)? Visserligen har jag Instagram (och gillar det) med det är liksom en annan grej - och jag tycker inte det gör sig med trissen där ... Men, som med allt annat; man kanske vänjer sig!
det var väldigt vad du fick till det med nämnandet av utmaningar i det här inlägget :) Och en hel mängd med helgbilder fick vi på köpet! Trevligt!

8 Stare Ström:

Vilken trevlig bildkavalkad! Och så fick du in två teman också- snyggt jobbat! Bildtrött, tror jag att man kan bli. Jag vill ha annorlunda vinklar, annorlunda tolkningar för att titta mer än en gång på en bild.

9 Elisabeth:

Kul och lite annorlunda vinklar! Sov bort din trötthet och fortsätt fota! Kram Elisabeth

10 elstiffo:

Självgod reklam:
http://elstiffo.blogg.se/2014/june/day-2.html

11 Freja:

Snygga varianter av helgbeskrivning! Jag är ju en crazy cat lady, så jag har ett instagramkonto för bara kattbilder. Då slipper ni på bloggen att bombarderas av dem... Det är kul att hitta lika galna kattpersoner över hela världen, jag har följare från japan, korea, kanada, usa, tyskland, holland, australien och flera andra länder. Det är kul med det utbytet, men jag tror inte jag uppskattat Instagram om jag inte nördat ner mig i ett specialintresse på det sättet...

Svar: Så kan det ju vara. En fin förklaring och orsak till att ha ett Instagramkonto.Tack för det. Nu ska jag bara fundera ut vad jag kan börja plåta! Hmm.
Erik Kling

12 Nett:

Inte bildtrött alls, trots blogg och instagram, fast jag var inte med i fototrissen denna gången. Bra bilder du fick till på temat :)

13 Maskeradgalningen:

Det gör inget med fyra bilder :-)
Roligt med andras fötter också. Märkte de när du tog kort på dem? :-)

Svar: Det var en som kände sig iakttagen, men vi utväxlade inga meningar... ;-)
Erik Kling

14 Anni:

Nog tyckte jag att de första bilderna var riktade lite högre upp än på fötterna (hm hm), men sedan blev det lite ordning på torpet igen. Vad gäller antal helgbilder så har du nog inte sett mina mastodontinlägg när helgen varit fullmatad ;-)

Men instagram - näe - jag ååårkar inte. Vill ha mer än "bara" bilder. Facebook däremot är en fantastisk källa till kontakt och vänskap om man inte tillhör de där som samlar på "vänner", där trivs jag väldigt bra!

Och tack för din snälla kommentar om min trädgård. Snart är det visningsdags, så det är därför tempot på piffningen är högt just nu. Ja, så ska det klämmas in en studentuppvaktning också ... puh.

15 Marit Johansson:

Det är ju bara roligt med många bilder :)
Det här med instagram har jag faktiskt börjat med lite smått, men jag lägger mest upp en del av de bilder som varit på bloggen. Fotar nästan aldrig med mobilen...

16 Kristallina:

Helgbilder kan väl vara många bilder, jag var visst uppe vid sex stycken. Det var tur att du kom på vilka fötter som skulle visas i trissens bilder. Jag kikade som hastigast på dem också.
Trevlig avslutning på helgen med ett glas vin och en bit mat.
Gillade också "dansbilden" och rörelsen i den.
Ha en trevlig dag!

Kommentera här: