Bättre

 
 
Nya, bättre blommor har planterats i blomlådorna på gården.
 
 
Nu är det bara fyra landslag kvar som ska spela om vem som blir världens bästa fotbollslag. Argentina och Brasilien från Sydamerika och så Tyskland och Holland från Europa.
 
Undrar hur det går i matchen mellan Brasilien mot Tyskland ikväll?
Det har gått betydligt bättre för mig att hålla mig vaken nu under fotbolls-VM när jag tagit mig en...
 
 
... Irish coffee efter maten. Det har hjälpt mig att bättre orka hålla mig vaken på kvällarna.
 
Speciellt har det gällt flera matcher som gått både till förlängning och straffar. Kanske blir det förlängning även i semifinalen ikväll, jag får nog fixa en irish coffee även denna kväll, för säkerhets skull. ;-)
Det påstås ju vara bra att dricka varmt när det är varmt, fast om det kan jag själv tvivla.
Men det är gott och pigg blir jag!
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Violen på Brandholmen:

Tur att du har kommit på hur du kan hålla dig vaken under de sena fotbollsmatcherna! Receptet är ju ganska enkelt! Ha så kul nästa gång det beger sig!

2 Anemonen:

Bra när de gör det fint runt omkring oss med blommor.Ja det var ett gott sätt att hålla sig vaken på för många av matcherna är långa och blir förlängda. ha en bra dag.

3 Hanna:

Fina blommor, sånt piggar alltid upp och det är trevligt när föreningen/hyresvärden bryr sig. Fotbollen bryr jag mig dock inte så mycket om, hade varit en annan sak om Sverige varit med. Hoppas kanske dock lite att något av de europeiska länderna vinner.

Min bild är tagen vid Rynningeviken utanför stan, du känner säkert till platsen, om inte så tycker jag att du ska ta dig dit nästa gång du är i stan, otroligt vackert strövområde vid Hjälmaren.

4 Klimakteriehäxan:

Härliga blommor! Men Irish Coffee sparar jag till en svalare årstid (+28 på Södermalm just nu)!

5 Anitas Malta:

Bättre än bra när nya friska blommor planteras. Något som faktiskt sker väldigt ofta här på offentliga platser, i rondeller och i parker. Väldigt uppskattat.
Vad gör man inte för att hålla sig vaken ;-) Men att dricka varmt när det är varmt funkar inte på mig. Blir ju svettig vid bara tanken ;-)
Finfina bilder på både blommor och dryck !!

6 Eva Trillian:

Fina blommor, god dricka och slutspel i fotboll (en del tycker det är bra för att de gillar fotboll, andra för att de inte gör det ;)) - det kan väl inte bli så mycket bättre ;)

7 paula i pörtet:

Byta ut blommor, haha, här får vi de första först till midsommar och sen får dom stå o vissna då ingen vattnar dem...vi är ju i utkanten av kommunen, har 6 mil till stan, så vi får allt oftast klara oss själva. Irish coffee, det var längesen jag smakade, ser så gott ut!

8 Freja:

Snygga blommor! Jag har fortfarande (lyckats undvika) missat alla matcher i VM, jag ska nog klara av att missa de som återstår oxå...

9 BP:

Ja du, vem vinner ikväll? Det ska bli otroligt spännande att se den matchen. Tippar seger för Brasilien, då de nu är underdogs med två nyckelspelare borta.
Grattis till Irish Coffeen som uppiggande "medicin". Ska fundera på om jag ska ta en öl eller två... det gäller ju att inte slockna om det blir straffar;-)

Blomsterarrangemanget är verkligen vackert tycker jag!

Åsså ska jag kolla din länk, behöver lite bloggfoder till min blogg som ju de senaste veckorna varit en fotbollsblogg... Å FIFAs hemsida är outstanding tycker jag.

10 Anemonen:

Egen företagare bor i villan vid ån med egen badplats.

Kommentera här: