Thures skylt

 
 
 
Värmen får många att öppna fönstret och försöka skapa korsdrag.
 
 
Semesterstängt är det, så inget "veckans fönster" denna eller nästa vecka hos Susanne. Då kan dessa olika fönsterspeglingar kring en skylt lindra min saknad utan fönstertemat. Värmen som vi haft en längre tid har fått många affärer att sälja helt slut på alla bordsfläktar som de haft i lagret. :-)
Med tanke på värmen så kan du svalka dig med Regn, en rolig liten kortfilm du kan se på SVT Play ett bra tag framöver.
 
Denna rörfirma har sitt namn ordentligt fastsatt på väggen, en skylt som känns gammal med tanke på sättet att skriva ut hela AB i namnet. Det verkar som firman etablerades redan 1957 av en Thure Lindén och på den tiden var man säkert mer noggrann och skrev ut bolagsformen även på skylten.
 
Detta får bli mitt bidrag till Pumitas roliga idé med skyltsöndag ett tema som inte bara gäller när julskyltningen börjar utan under hela året, kul idé.
Trevligt att Pumita själv bidrar med en skylt denna vecka och jag noterar att även Susanne (som håller i "Veckans fönster") visar upp en skylt på sin blogg, passande val nu när hon har semester.
 
Hoppas du får en bra kommande vecka.
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Freja:

Rejäl företagsskylt och otroligt läckra speglingar i de öppna fönstren över dörren!

2 Stare Ström:

Hoppas Thure är bättre på rör än ledningar. Den där slingan ovan dörren är väl ingen bra reklam! :-)

3 Pumita:

Jag älskar ju såna här gamla skyltar och ditt aktiebolag är inget undantag. Fin färgton med "gammal känsla" du har fått på bilden. Spegelbilderna i fönstren är jättefina. Fast jag undrar förstås om det går att vädra så där när fönstren "dinglar" hit och dit.

Kommentera här: