Överhängande

 

Tala om att vi verkar ha en överhängande chans/risk att få rena värmeböljan nu till påsk. :-)
Så säkert blir det en del aktiviteter som sker utomhus nu under påsken. Varför inte en fika på någon uteservering för att få en föraning om hur sommaren kan bli även i år.

Men nu till annat överhängande som Birgitta vill att vi ska tolka med lämpligt foto, delvis finns mitt överhängande bidrag över Vasagatan.
 
 
Klarabergsviadukten och Cityterminalen syns där uppe mellan metallpelarna.
 
 
Det finns olika baracker på den överhängande tillfälliga överbyggnaden på Vasagatan. Det är som en "utväxt" söderut från Klarabergsviadukten som går över Vasagatan. Den här nya "extravåningen" ser stabil ut och det är ju bra (vore inte trevligt om våningen rasar ner och krossar trafikanter på gatan under byggbarackerna). Bygget har jag bloggat om här om du är intresserad. Vi tar en bild till där det överhängande syns tydligt!
 
 
 
Tydligt överhängande konstruktion på Vasagatan nära Centralstation.
 
 
Ser hos Birgitta att hon tänker köra temat "supportive" snart, ja dessa bilder skulle kanske kunna funka till det temat också eller vad tycker du?
Har något annat "överhängande" som jag kunde ha visat, men det kanske jag ska spara till annat tillfälle? Tror det får bli så, jag sparar.
 
 
 
 
 
Mitt blogginlägg nummer 47 i utmaningen "#blogg100".
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Freja:

Jag brukar passera där relativt ofta, men har nog aldrig uppmärksammat det här, jag får kolla lite bättre nästa gång jag passerar centralstationen!

2 Violen på Brandholmen:

Bastanta överhängande doningar! Vilka konstruktioner!

3 llh:

Ett rejält överhäng där vid Centralen. Känner igen det och tycker ofta det kan vara bra som skydd mot regn och snö :)

4 BP:

Perfekta bilder till överhängande. Å om du ärnära Centralstationen nästa gång så kolla den överhängande risken med en megastor spricka över huvudentrén som vetter mot Vasagatan. Kanske någon kommer upp med ett fototema som heter "spricka", å då är det här mitt heta insidertips

Svar: Den sprickan måste jag kolla in, tack för tipset. Ska väl in och njuta av de japanska körsbärsträden och alla rosa blommorna även i år. ;-)
Erik

5 Gärdsmygen:

Vilka konstruktioner. Säkert inte många som studerar dem när de hastar mellan tågen. Bra att vi har dessa överhängande tak när regnet öser ner.

6 Anemonen:

Ja det blev det och massor av pollen blev det med så idag håller jag mig inomhus. Ha en fin vecka.

Kommentera här: