Formfyllt


Ett bord fyllt med intressant orientalisk mat kanske kan passa till veckans onsdagstema? Onekligen många former på detta bord. Tog tid att äta, verkligen trevligt att testa på.


 
 
Maten var spännande på många sätt! Mycket plockvänlig. Kunde onekligen lätt hamna bredvid faten och ur skålarna även när man försökte äta fint och använde besticken!
Servetter behövdes verkligen. :-)
 
 
 
 
 
• Kategori: onsdagstemaTaggar: Norrköping, libanesisk mat, orientalisk mat, plockmat; • Kommentarer (9)
Erik

Kommentarer:

1 Violen på Brandholmen:

Så gott det ser ut med mat i olika former och färger! Den måltiden skulle jag inte tacka nej till!

2 Leena :

Oj jaa! Där hade du att göra ett tag. Det är så gott med denna mat. Vi har precis wokat själva lite grönsaker och kokat nudlar till men så gott blir det ju inte hemma som när man får frossa på ett sådant här bord.

3 Anitas - Malta:

Ja, här var det säkert inte lätt att välja blanda alla formar fyllda med godsaker ;-) Älskar plockmat! Är den dessutom orientalisk kan jag ha svårt att sluta äta :-) Trevligt är det också att sitta länge och småäta medans man umgås. Nu blev jag visst riktigt hungrig :-)

4 SigridfraEnget:

Oj, vad spännande!

5 Stare Ström:

Så mycket godsaker i alla de former! Sådant vill man sitta länge med.
Kvinnan på min bild poserade för en fotograf som doldes i bilden bakom mannen som ser helt oförstående ut.

6 Eva Trillian:

Ser ut som om det kan ha blivit en lång härlig måltid med mycket god samvaro :) Det är aldrig fel!

7 Kakan:

Så gott det ser ut...
Vårkram Kakan

8 Cecilia Artista:

Det ser ju supergott ut. Massor med olika slags tapas eller vad det nu kan vara. Är du i Sverige eller någon annanstans? Ahh, det spelar ingen roll. Det ser smaskens ut oavsett var!

9 Anni:

Oj, så gott det ser ut! En sådan där måltid när man har svårt att veta var man ska börja. Så finner man något man vill ha mer utav, men det går inte för man vill ju smaka på allt och plötsligt är man alldeles mätt.

De stora musselskalen ... mmm ... tur att det är fredag när jag ser detta ... hemma hos mig betyder fredagsmys INTE tacos ...

Kommentera här: