AbstraktKnepiga fönsterteman som Susanne ger oss som gillar fönster! Inte alltid så lätt att hitta bra fönster. Men abstrakt kan också betyda ogripbar eller overkligt. Det tycker jag stämmer ganska bra på detta fönsterfoto.
 
 


Så varför inte del av ett fönster från en ovanlig vinkel?
 
Trevlig helg! :-)
 
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Klimakteriehäxan:

Ja det gör det! Stämmer, alltså!

2 larans:

Vet inte om jag håller med om ogripbar eller overklig egentligen, men bilden med sin suveräna komposition och spännande dämpade färger blir verkligen abstrakt för mig. Ursnyggt!

3 Della / Var Dag ett Äventyr:

Svårt att fatta. Mysko. Så... bra gjort!

4 Mia:

Ja, inte var det ett lätt tema, men du fick ju ihop det bra *L*

5 Anitas Blogg - Malta:

Och hur gick detta till ?? Vilken bild ! Väldigt abstrakt i mina ögon. Nu har jag tittat på din fönsterbild flera gånger och måste medge att det är en lite ogripbar vinkel du använt ;-) Väldigt passande till veckans tema. Bra gjort.

6 Stare Ström/Kråkvinklar:

Väldigt bra gjort! Vilken vinkel du har hittat!

7 Hanna:

Häftigt! Abstrakt är ju faktiskt ganska abstrakt, alltså det som tolkaren tolkar ;0) Gillar ljuset och att personen är lite mystiskt mörk där i gången. Sedan är det spännande med trädet som speglar sig i glaset. Snyggt jobbat!

8 Pumita:

Ja, hur gick det där till... alltså har du lyckats bra! Fin spegling! :)

9 Anna ..smyger in..:

Ja himmel vem är det som döljer sig i mörkret där??? :)

10 Susanne:

Ehh? Det ser då väldigt konstigt ut det där. Öppning i taket eller? Och visst känns det allt abstrakt. Och ändå verkar det vara ett vardagsmotiv som du plåtat på ett annorlunda sätt. Snyggt jobbat!

Svar: Kul att du gillade min tolkning. Du kommer med roliga teman till fönstren, uppskattas även om det ibland är knepigt. Trevlig vecka Susanne.
Erik

Kommentera här: