Kommentarer:

1 anemonen:

Oh ja det är en fin sysselsättning som även jag idkar. Dagliga promenader är stärkande för kropp och själ, och får man dessutom sällskap ibland är det ännu bättre. Ha en fin kväll.

2 Monica o Jacob:

Att ta en promenad en dag när solen skiner är inte helt fel;-)
Ja det är Fjällgatan/Erstagatan, det gäller att vara tidig en gång fick vi vända för det var fullt med Ryssar och Japaner och deras kameror klockan 7 på morgonen.
Ha en bra dag;-)

Svar: Oj oj, fullt med turister redan klockan sju på morgonen! Fast det måste ha varit extremt, kanske flera kryssningsfartyg på besök?
Erik

3 Stare Ström/Kråkvinklar:

Det är en mycket trevlig sysselsättning, i ur som skur. Fast det är roligare när solen skiner, som på din bild.

4 Violen på Brandholmen:

Det är skönt att promenera, att gå i sin egen takt och fundera på lite vad som helst. Bäst om det inte regnar eller blåser för mycket.

5 Anitas Blogg - Malta:

Gillar samma sak !! Väldigt mycket. Blir rastlös och tråkig om jag inte får gå min dagliga promenader ;-) Kan bero på mitt arbete framför datorn. Det blir lite för mycket stillasittande. Går faktiskt gärna ensam. Då får jag vädra tankarna, filosofera OCH fotografera. Kameran har jag alltid med mig nuförtiden. Men oj...vad mycket det blev om mig själv här. Det är ju din bild som ska kommenteras ;-) Blev bara så entusiastisk när jag såg din bild och dessutom är jag precis på väg ut ;-) Ser väldigt grönt ut på din bild och ser ut att vara en mysig promenadväg..Nej nu måste jag nog sluta ;-) Trevlig eftermiddag !! P.s Nu hamnar du bara i min skräppost varannan gång. Mystiskt.

Svar: Jag märker att mina blogginlägg ibland får en tvåa på slutet, undrar varför? Undrar hur många inlägg jag gjort, hittar inte den informationen längre hos blogg.se. Visst är det trevligt med promenader.
Fotot är inte alldeles färskt, några veckor gammalt. Väldigt många löv har nu fallit till marken, gör det småhalt på en del ställen under mina promenader.
Erik

6 Della / Var Dag ett Äventyr:

Håller med dig - promenader är trevliga.

7 Benita:

Fin bild med sol och grönt gräs, skulle gärna ta en promenad där.

8 Pysselfarmor:

En härlig sysselsättning och alldeles gratis! Dessutom får man motion! :-)) och bilder!

9 Hanna:

Håller med dig, promenader är skönt och med trevligt sällskap blir det ännu bättre. Ser varmt ut och verkar vara vackert väder på din bild, med mycket folk i farten, sådana dagar är bäst. Fint!

10 Gärdsmygen:

En sysselsättning som är både skön och nyttig!

11 Pialotta:

Ja du Erik, det är en av de bästa sysselsättningarna... jag har inte känt för det heller de sista dagarna... men det kommer dagar :)

12 Marit Johansson:

En sysselsättning jag gör för sällan, borde promenera mer...

13 Anneli:

En sån härlig promenadväg!

14 Huldra:

Jovisst er det godt å gå tur i solen :)

Kommentera här: