Markering

 
 

Stadsplanerarna har redan korsat över Slussen för rivning och nybyggnation av hela Slussen på sina kartor. Passande graffitiprotest funnen nära de före detta Blå Bodarna när jag korsade över Slussen nyligen en grå novemberdag.
 
 
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Birgitte:

Flere kryds i et billede , flot:-)

2 Hanna:

Gillar kreativiteten hos de som protesterar. De behövs höras i ett samhälle som hela tiden förändras. Gillar din bild :0)

3 Violen på Brandholmen:

Sorgligt att ett sådant kors behövs för att protestera och väcka uppmärksamhet! Graffitin förstärker budskapet på ett bra sätt. Mycket bra bild!

4 Leena:

RIP ... hoppas de återuppstår i den form som människorna vill. Fin bild!

5 Anki:

Lite sorgligt... men det blev en bra bild :)

6 Mormor:

Hm. slett ikke dum protest.
Ha en flott dag.

7 Anitas Blogg - Malta:

En lite gråmulen bild men som passar temat perfekt. Det är ju också ett sätt att visa sin åsikt. Ska bli spännande att se Slussen när det är färdigt men det lär väl ta några år?? Som det ser ut nu behövs det onekligen ett litet ansiktslyft. Tycker jag allstå ;-)

Svar: De styrande har låtit förfallet gå så långt med Slussen utan några ordentliga renoveringar. Långbänk kring nya förslag på hur Slussen ska se ut. Men nu ska allt rivas och nytt byggas, beslut har fattats! Men det kommer att ta ganska många år innan det blir färdigt. Om det inte blir nya förseningar igen... ;.)
Erik

8 Monica o Jacob:

Hoppas dom inte bygger bort vattnet med en massa skit bara, ser ut att vara en poppis plats för rökarna;-)
Bra bidrag till temat, ha en bra kväll;-)

9 Charlotta:

Hade ingen aning om att de skulle riva slussen. Men kanske finns det någon form av logistisk vinning på en ny lösning? Eller är det bara för att ha något att göra som de bygger om jämt och över allt? ;)

Svar: Trafikkarusellen är i behov av stora vägförbättringar, kanske enklare bygga nytt. Allt håller på att vittra sönder, betongen är gammal. Så inte görs detta bara för att ha något att göra, det är lite fel sätt att se på saken kan jag tycka.
Erik

10 Tinkerbell:

Det var ett bra bidrag till temat.
Fin bild!

11 Anita A:

Segdragen historia det här med Slussen, och det lär dröja innan nya Slussen är på plats. Sorgligt att se förfallet som har pågått länge. Gråväder och regn förhöjer budskapet i bilden!

12 Eva Trillian:

Klockren tolkning av temat :)

13 Pysselfarmor:

Håller med dig att detta varit en långbänk så Slussen har fått förfalla "under tiden".....trist när inte gammalt bevaras.

14 Pumita:

Jag kan förstå att Slussen inte är "trevligaste stället i stan" men hoppas att förändringen blir till det bättre... eller om man väljer att bevara känns helt ok också. Men gör ngt istf att dividera i all oändlighet!

15 Anki-itte:

Hörde på TV att de skall riva i Slussen, minns inte längre hur det ser ut där.

16 Marit Johansson:

Väldigt passande bild till temat, fint!

17 anemonen:

Ovanligt och annorlunda bidrag som jag gillar.

18 Anni:

Om stadsbyggnadsplanerandet i Stockholm kan jag orda länge ...
Men, din bild gillar jag, den är oväntad och passar så bra till temat!

Kommentera här: