Hedrad


Trevligt vad Birgitte i Norge delade ut till mig och några andra bloggare nyligen. Mitt svar har dröjt lite, här är det så nu som del i ett fotobidrag.
Veckans Måndagstema, detta är tema nummer 68, vill att vi visar något staket/fences. Så jag tar ett foto på ett staket vid Telefonplan, taget från tunnelbaneperrongen när jag nyligen stod där och väntade på tunnelbanan.
 
 
Staketet vid busshållplatsen skyddar ner mot tunnelbanan.
 
Längre ner i inlägget finns annat svartvitt foto med fler staket.
 
Men tillbaka till bloggaren Birgitte och hennes lilla gåva/pris.

Tack så mycket, trevligt att få utmärkelsen! :-)
 

Så här ser utmärkelsen ut!

I det här inlägget fick jag utmärkelsen av Birgitte.
 
Snällt av henne att dela med sig (dela var ju temat som Birgitta nyss hade!) och jag märker att hon i sin tur har fått utmärkelsen från Mormor, en annan norsk bloggare som brukar delta i olika fototeman.
Lite knepigt att hitta rätt inlägg, jag fick leta (mormor skapar många inlägg!), men det var väl här som Mormor delade ut sina priser. :-)

Dessa utmärkelser brukar spridas vidare, tror det är en del av tanken med dessa utmärkelser att "skicka vidare". När jag började mitt bloggande för några år sedan, förekom dessa utmärkelser ganska ofta men nu var det länge sedan sist. :-) Undrar hur jag ska göra? Jag delar gärna med mig till alla de olika bloggar jag brukar besöka regelbundet, men man ska kanske välja ut några så jag gör det.
 
Dessa fem kan du gärna titta in hos, det gör jag själv och jag gillar deras bloggar, de får utmärkelsen som jag härmed skickar vidare! :-)
 
Börjar med "made by hanna". Hannas blogg är full med snygga foton. Hon väljer ibland att visa lite äldre miljöer, hennes foton är härliga att se.
 
Pumita är en annan bloggare som ofta har kluriga och roliga blogginlägg. Kul att kika in där!
 
Just nu är bloggaren Stare Ström med sin blogg "Kråkvinklar" på en resa. Han tar en del intressanta foton som han visar på sin blogg!
 
"Småstadsblues i ord och bild" är ytterligare en blogg jag gärna besöker. Just nu visar hon intressanta bilder från sin resa i Japan. :-)
 
Avslutar min lista på bloggar jag ger utmärkelsen med Anita som visar upp Malta på sin blogg. Det värmer en frusen nordbo att se hennes trevliga vardagsfoton från Medelhavsön.
 
Det finns flera bloggvänner som är värda utmärkelsen, men dessa fem får det bli denna gång. :-)
 
Tar ett foto till, som kanske även kan bli mitt "Bildligt talat"-bidrag.
 
 
Busslast får sträcka på benen ute på Riddarholmen. Undrar vilka bilder dessa turister fångar i sina kameror? Kanske någon turist väljer att visa sina bilder från Stockholm på sin blogg?
 
Tar ett foto till, med en massa olika staket! Här finns det flera stycken...
 
På väg ut på Riddarholmen tillsammans med några vänner under en liten stadspromenad.
 
Hoppas du kikat in på bloggarna jag ger utmärkelsen vidare till högre upp i inlägget?
 
Blir mitt ovanliga fotobidrag till den här veckans "Bildligt talat". Jag brukar verkligen inte skriva så mycket till fototemat, men denna gång blir det ett undantag. Speciellt med länkarna till andra bloggar. :-)
 
Fler bidrag hittar du här hos Mimo!
 
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Birgitta - FOTO:

Grattis Erik!
Din sista bild gillar jag mycket - en skön känsla i den och snygg i sv :)
Jag lade mitt måndagsbidrag i Budapestbloggen.
http://budapestcityphoto.wordpress.com/2012/11/26/fence/

2 Pumita:

Jag tackar och niger! Känner mig mycket hedrad av att ingå i denna skara av förnäma bloggare, personliga favoriter dessutom. :) Men ang att skicka vidare vill jag hänvisa till ett inlägg som jag skrev för några år sedan. Den finns här: http://pumansdotter.blogspot.se/2009/03/utmarkelser.html. Önskar dig en fortsatt fin måndag!

Svar: Klokt! Jag agerade på samma sätt då, för några år sedan. Det var mycket ett tag... Nu var det länge sedan sist (min ursäkt) och utmärkelsen kom via en norsk blogg, så jag "halkade dit" igen. ;-) Du har så klart rätt till ditt sätt att agera och jag förstår dig och respekterar din kommentar.
Erik

3 Hanna:

Tackar så jättemycket! Alltid kul att få komplimanger för det man gör. Känner mig mycket hedrad :0)

4 Anitas Blogg - Malta:

Oj.. rodnar nästan där jag sitter framför skärmen ;-) Tack så jättemycket !!! Du ska tro att jag blev glad och känner mig naturligtvis väldigt hedrad över att bli en av de utvalda. Tusen tack ! Grattis själv till utmärkelsen du fick av Birgitte ;-) Önskar dig en fortsatt trevlig fotovecka :-)

5 Birgitte:

Du har mange hegn på din blog i dag:-)Og så fik du den givet videre. Det er også altid dejligt at glæde andre:-)Ha en god uge :-)

Svar: Kul att du tittade förbi Birgitte. Du får också ha en fin vecka. :-)
Erik

6 Ezter:

Vilket härligt väder du har på översta bilden!

7 llhertz:

Jag tackar dig Erik och gläder mig stort!!! Så roligt att du gillar mina inlägg :)
Hedrande att hamna i sällskap med fyra kanonbra bloggare som också är mina favoriter, precis som din blogg - Grattis också till dig själv till utmärkelsen! Snart är jag hemma i småstaden och kan börja följa dig igen. Inte haft uppkoppling och tid till annat än egna inlägg här på resande fot *skäms lite*

Svar: Kul att följa din resa. Förstår att du inte har tid att surfa runt under resan. :-)
Erik

8 Pumita:

Tack Erik! Visste att du skulle ta det på rätt sätt. Ha det gott! :)

P.S. Men vad har du gjort av solen på första bilden? Den lyser med sin frånvaro idag. :/

9 Desirée:

Spennende bilde! Ha en flott kveld!

10 Stare Ström/Kråkvinklar:

Tack Erik! Jag är väldigt glad över att du gillar att titta in på min blogg och blir uppmuntrad av dina ord! Och förstås, grattis till dig!

Kommentera här: