Kommentarer:

1 Erik Semlan:

Kanske behövs en liten förklaring? Spårvagnarna i Stockholm försvann när vi på sent 60-tal bytte till högertrafik. Då ansågs tunnelbanan vara framtiden. På senare år är spårvagnen på väg tillbaka till stadens gator. Hamngatan har fått ny spårvagnsräls. Det planeras för flera linjer! En annan spårvagn i stan, Tvärbanan är mycket populär och håller på att byggas ut. Det gamla blir som nytt igen. :-)

2 Hanna:

Kul att det satsas på spårvagn igen, speciellt ur miljösynpunkt. Något som borde lyftas fram i flera städer. I Landskrona kan man åka trådbuss, också miljövänligt. Dags att tänka om och tänka rätt.

3 Eva:

Tack för att du förklarade :-) Jag har funderat på det här med spårvagnar i Stockholm. På 80-talet när man snurrade runt där så fanns det inga alls och jag har allt lurat på när de dök upp!

Bra tolkning!

4 anemonen:

Nej men så trevligt att Stockholm får spårvagnar. Tänk jag gillar att åka så man ser var man är. Som turist i huvudstaden uppskattar jag det mer än att åka buss. Det är barnsligt kul att åka spårvagn tycker jag. Gillar ditt val för nu fick jag lära något nytt idag. Trevlig pingst.

5 Della:

Fattar precis när du förklarar. :-)

6 Linnéa:

OK, spårvagnarna kommer tillbaka. Men de va vackrare förr, men ändå inte. Nostalgi, så klart. Fin bild på temat!

Ha en fortsatt go helg!

7 Maria Lundmark Hällsten:

Såna där skulle vi ha haft häruppe... i Umeå, dom är ju coola :)

8 Birgitte:

Ja sporvognen er gammel, sjovt at tænke på :-) Tak for din interesse på mit indlæg, jeg har lagt et svar til dig :-) God pinse til dig også :-)

9 Mona:

Kul att spårvagnarna kommit tillbaka igen i Stockholm. Hoppas bara dom inte är italienska, som våra nya i Gbg...

10 Lena o Tommy:

Säg att du tyckte det fanns släktdrag hos personerna på våra bilder. Mycket riktigt. Det är min(Lenas) pappa och mitt äldsta barnbarn.

11 Lena o Tommy:

Glömde ju skriva att jag tyckte att din bild var väldigt fin. Kul att spårvagnen är på väg tillbaka!

12 juanna:

Äntligen har politikerna fattat bra beslut för framtiden.

13 Ezter:

Vad kul med spårvagnens återintåg! När jag var barn på 60-talet hade vi spårvagnar i Helsingborg, men de försvann strax. Hade varit kul med återintåg!

14 Birgitta - FOTO:

Detta var ett riktigt roligt tema - måste jag själv använda ngn gång :)

Kommentera här: