Bloggförändringar.

Så var det underligt på bloggen ett tag under förmiddagen denna tisdag. Kanske beror på att det har hänt en del saker när jag nu ska publicera ett nytt inlägg. De som håller i bloggen har stuvat om mycket i min översikt! Det har skett stora förändringar. Min blogg såg också konstig ut när jag tittade på den först, så jag fick byta design. Jag väljar en mall som såg bättre ut i mina ögon och min webläsare. Kanske får jag byta igen... vi får se.

Kommer säkert att ta några dagar innan jag blir van, troligen veckor. För bakom kulisserna på bloggen ser det verkligen annorlunda ut! Bitvis påminner det om hur det är på Blogspot. Tycker tidigare bra funktioner verkar ha försvunnit helt. Mindre möjligheter att själv bestämma verkar det också vara, men det kanske bara verkar så. Utrymmet när jag skriver detta inlägg är mycket mindre, så jag ser inte så mycket av texten jag håller på att skriva under tiden. Det är lite irriterande när man ibland vill skriva ganska mycket. Sedan verkar bilder infogas på ett nytt sätt. Kanske en anpassning till androidmobiler och iPhones. Den anpassningen sker lite överallt på nätet har jag märkt. SVT ändrade sin Play-sida och även SVT:s hemsida har nytt utseende sedan några veckor. Tveksam till om jag tycker det blir till det bättre. Men säkert bättre sett från en mobil. När jag sitter vid datorn är jag inte så säker.
Här på Bloggdesign (eller Designa din blogg som den också kallas) har de redan uppmärksammat denna förändring. Finns anledning att kika in där de närmaste dagarna och kanske lära mig lite mer. :-)

Nåväl dags peta in en bild och testa hur det blir. Få se hur det går? Det är ju tisdag, så varför inte en bild till fototemat? Jag deltar i tisdagstema med denna bild.


Lite sommarkänsla som finns i närheten, i Vintervikens koloniträdgårdar.

Nåväl, nu ska vi se. Den här bilden får bli mitt bidrag till tisdagstemat!
Visa upp lite somrigt ska vi göra denna tisdag, detta kanske kan duga som bidrag?


Här finns mer bilder på sommaren,  
 
Erik

Kommentarer:

1 Hanna:

Tycker att bilden gör sig bra till den här veckans tisdagstema. Kan tänka mig att det är ganska mysigt att promenera runt och titta på allt som odlas och växer. Du kanske rent av har en liten lott själv?

Ibland behöver man styra upp och göra om lite i bloggen, men är man inte riktigt haj på html osv kan det vara svårt att få det som man vill. Som du skriver så erbjuds det dåligt med snygg design hos bloggdomänerna. Själv hade jag datorhaveri förra veckan, då märker man hur beroende man har blivit av internet och bloggande...

2 Carina - inspirera:

Härligt somrigt med grönska!
Önskar dig en trevlig, skön och varm Midsommarhelg.
Kramen.

3 Cecilia Artista, Sweden:

Det jag märker direkt här på din blogg är att bilden är mycket större än du brukar ha. Det gillar jag!
På min blogg skulle jag gärna vilja ha bredare, större bilder men det går inte att ändra i mallen. Däremot går det bra att ändra det och en hel del annat i min testblogg som är uppbyggd på precis samma sätt! Ack ja! Jobbigt!

Önskar dig en riktigt skön och avkopplande midsommarhelg Erik!

4 Leena:

Ser härligt ut på koloniområdet! Jag har inte märkt någon förändring på blogger, annat än att man nu kan välja direkt att länken ska öppnas i annat fönster. Tidigare fick man ta det i html-koden. Men jag har bara varit inne som hastigast, kanske är det fler ändringar än vad jag märkt.
Ha en skön midsommar!

5 Stare Ström/Kråkvinklar:

Välskött, fint och somrigt koloniområde!
Det tar väl alltid lite tid tills man är anpassad till ny blogdesign. Att bilden blev mycket större är väl det enda jag märker.

6 Della:

Koloni - det är somrigt det.

7 Tøttas Skråblikk:

Herlig!
Får sommer og gartnerskole(Vea; http://www.vea-fs.no/: ) følelse med en gang.

8 Annika:

Jag gillar med att din bild är större än normalt. En riktigt härlig, sommar och grön bild. Hoppas du vänjer dig vid nya formatet på bloggen.

9 Klimakteriehäxan:

Klart somrigt!
Blogspot gjorde om för några månader sen, till min stora irritation. Men jag har vant mig och tycker nog faktiskt att det blivit bättre - bl a kan jag lägga ut större bilder. Hoppas du också vänjer dig!

10 Marit Johansson:

Ja det är bra att man kan hitta information på nätet när det strular med bloggen!
Mysigt område på den fina bilden!

11 Elisabeth:

Du fick då till en stor och läcker bild till temat sommar. Fortfarande kan man se olika gröna nyanser i din bild, men det blir mer och mer lika, ju längre sommaren löper på. Ha dé!

12 Elisabeth:

Du fick då till en stor och läcker bild till temat sommar. Fortfarande kan man se olika gröna nyanser i din bild, men det blir mer och mer lika, ju längre sommaren löper på. Ha dé!

13 SigridfraEnget:

Vilket mystigt ställe!

14 Pinse:

:) Minnen från barndomen poppar upp. Jag och min bästis tillbringade mycket tid i hennes mormors koloni!

15 Monica o Jacob:

Ser helt ok ut bilden, måste vara mysigt med gemenskapen;-)
Ja du dessa ändringar på bloggarna kan göra en halvt vansinnig. På vår blogg görs det mesta för kidsen och där har man ju slutat hänga med för länge sedan.
Ha en bra dag;-)

16 anemonen:

Ja så kan det vara med förändringar. Jag gillar förändringar men jag gillar inte bloggers nya än iaf. Du har lyckats förmedla sommar på ett fint sätt. Jag älskar att ströva på grusgångar och höra knastret under fötterna och samtidigt njuta av de ljuvliga blommorna.

Kommentera här: