Skyltval


Kanske dags för en lämplig skylt till Skyltsöndag?
Vi lämnar snart år 2012 bakom oss och välkomnar det nya året!
Med tanke på detta så kan det kanske passa med dels en gammal skylt och så en färskare!

Jag tar två olika skyltar på C denna gång, faktiskt först en skylt som inte längre riktigt gäller!
Så är det med denna orienteringsskylt över Campus Konradsberg! Universitetet har flyttat ut sin verksamhet till Frescati och Konradsberg-området har fått olika "nya gäster" i flera av byggnaderna i området och fler är på väg dit. Namnet Campus gäller inte på samma sätt som när Lärarhögskolan tidigare låg här och fyllde många av byggnaderna med föreläsningssalar och lektionssalar.
 
 
Många olika bokstäver på den gråa skylten och även lite klotter!
 
 
Så en helt annan typ av skylt.
En annan skylt också på C, rörliga skyltar för matställen i närheten. Undrar om dessa skyltar lockar nya matgäster, antar att de gör det för annars skulle väl ingen knalla runt med skyltarna på sig?
Finns en del som står och går runt med dessa skyltar på olika ställen i centrala Stockholm.
De här två stod nära en snabbmatkedja och erbjöd lite andra matalternativ än hamburgare på sina skyltar!
 
 
Två olika restauranger i närheten lockar med lite olika pris- och matförslag.
 

Tycker att denna Skyltsöndag är en trevlig idé som Pumita startat och som några andra bloggare nappat på.

Precis som ett annat fototema, fönstertemat som Susanne håller i, som jag också tycker om och trivs med. Det är riktigt kul att delta!

Ofta kan jag efter att jag redan valt foto till något tema hitta bilder som skulle kunna fungera lika bra eller ännu bättre. Mina bildval är inte alltid så där optimala, kan jag tycka. Finns en del som väljer mycket snygga foton att presentera till temat, ibland häpnar jag över alla fina foton.

Då har jag själv ännu inte hoppat på Instagram-vågen, ser ingen direkt anledning att göra det heller. Många bilder blir det onekligen ändå.

Passar på att önska dig Gott nytt år! :-)
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Stare Ström:

Det var avancerad skyltning på sista bilden!

2 Benita:

En asiatisk wok skulle smaka nu då man tröttnat på julmaten. Ingen skylt för mig denna söndag, jag tar nya tag nästa år.

Svar: Det gör inget. Kul att du tittade förbi. :-)
Erik

3 Pumita:

Bildning är aldrig fel och Chopsticks lockar onekligen efter julmaten. Nu blir jag sugen på sushi. :p Gott Slut och Gott Nytt År på dig!

4 Beate:

Ja du Erik: som du sa i din kommentar så känner jag också. Borde kommentera mera hos dig med, speciellt då jag gillar din blogg skarpt: den presenterar ju min "hemmaplan" även om jag bor norr om stan. Vi satsar på 2013 som du säger:-)
Å dessa sandwich-killar står ju överallt runt Drottninggatan. Tycker faktiskt synd om dom - under vintern.
Å du - dina bilder duger helt och hållet - åtminstone för mig. Du är ju liksom inte heller en "renodlad" fotobloggare. Vi kör vårt race! Å Instagram skulle jag aldrig hoppa på. Instagram ger mig samma spykänsla som Facebook. Ooooop...
Ha ett gott (blogg-) 2013!

5 Hanna:

Campus-kartor är det bästa som finns, i alla fall om man är en vilsen student. Letade många gånger efter rätt byggnad under mina studieår. Den andra skylten får min redan kurrande mage att kurra ännu högre!

Blev ingen skylt hos mig i dag, blev en massa träd istället. Ja å så gott nytt år på dig, igen :0)

6 Fia:

Gott nytt år! Hoppas du har bokat in brorsans vernissage i april!

Svar: Det låter spännande. Ge mig tid och plats så ska jag försöka komma! :-)
Erik

7 Anitas Blogg - Malta:

Tittar in här för att tacka så mycket för året som strax är till ända. 123 kommentarer visar min statiskt att jag fått från dig under 2012. Det betyder att du gjort mig glad lika många gånger!!! STORT TACK!! Skyltsöndag tycker jag är en jättekul idé och skulle så gärna delta men.. hittar ju inga skyltar här på Malta!! Det är säkert. Letar och letar men helt skyltfritt. Hmm.. är nog snarare min fantasi som inte finner något som "duger" ;-) Du fann ju skyltar som passar perfekt och tror inte du behövde leta särkilt länge ;-) Tycker aldrig att min bilder är optimala men tycker för det mesta att andras är det. Gillar dina bilder för de är ofta överraskande, fyndiga och många gånger väldigt bra! Instagram..??? Herregud vad jag ligger efter. Vet inte ens vad det är!!! Men ger det Beate spykänsla så måste jag självklart googla för nu blev jag ju nyfiken ;-) Önskar dig och din familj ett riktigt Gott Nytt År !!

Svar: Tack för dina vänliga ord Anita. Sådan statistik över antal kommentarer kan inte jag få fram, ska kolla mer vad man kan lägga till för saker. Får se om det blir någon flytt av bloggen... tvekar fortfarande mellan flera... Wordpress tycker jag verkar lite för krångligt. Så klart önskar jag dig och maken ett trevligt kommande år 2013 tillbaka. Happy New Year! :-)
Erik

8 Fia:

Vernissage 27 april på Konstpoolen i Nynäshamn.

Svar: Tack för den informationen.
Erik

Kommentera här: