Ögonblick


Årets sista Fototriss har valt ögonblick som tema. Vitsigt tema kan jag tycka, för varje foto fångar ett litet ögonblick av verkligheten. Väljer att hålla mig bland vintermotiven denna gång.

Här tre små olika frusna ögonblick.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi fått plusgrader, så snön krymper... trillar ner från taket med dova dunsar.
 
 
 
  
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Åke :

Trevliga vintermotiv till temat :)

2 Jah Hollis:

Så det blev en triss från dig till slut i alla fall. Verkar annars som om trissandet och bloggandet på det hela taget inte lockar så mycket just i julveckan. Vintern visar verkligen upp ett varierande ansikte den här gången. Från närmare minus 40 uppe i norr till 5-6 grader plus här i Malmö nu. Men vi har nog inte sett det sista av snön än, ens här nere.

Svar: Blött här också, det töar! Din Domusskylt fick igång mig. Blev del i ett annat inlägg. :-)
Erik

3 Anita - Malta:

Ja, så sant. Varje foto fångar ett ögonblick! Dina bilder är den här gången väldigt frusna. Låter skönt att det börjar tina men slask och plask är ju kanske inte så kul det heller. Fina bilder du visar. Gillar speciellt den sista där julgranens belysning ser ut att sprida lite värme i vintermörkret. Passa på att önskar dig ett Gott Nytt År 2013 !! Fast vi har ju några dagar kvar på 2012 att spendera ;-)
P.s. Du hamnar av någon anledning fortfarande i nio fall av tio i min skräppost. Fattar inte varför.

Svar: Har kanske med "blogg.se" att göra?! Jag vet inte heller varför... men trvligt att du fiskar upp mig ur skräpposten! ;-)Ännu är vi inte där, men önskar dig och maken ett Gott Nytt År också! :-)
Erik

4 Maria Lundmark Hällsten:

Första bilden såg ut som en blandning över tecknat och på riktigt, snygg ögonblicks triss.

5 Hanna:

Trevliga och stämningsfulla ögonblick du har fångat. Bild nummer ett har verkligen flera varma punkter med lampan i fokus, gillar hur värmen från fönstren syns med sina juldekorationer. Julgransförsäljarna ser ju inte ut att ha det speciellt varmt, men stämningsfullt är det allt. Sista bilden är väl en riktig symbol för svensk vinter, nästan som ett julkort.

Det har töat här också, fast i dag har det frusit på så det knappt går att ta sig fram ute. Blir att leta fram broddarna.

Första och andra bilden hos mig var faktiskt som du gissade tagna i samband med studenten i juni. Stod på Drottninggatan och Stortorget och fångade motiven.

God fortsättning!

6 Stare Ström:

Vilka fina frusna ögonblick du visar! Känner kölden.
Ha ett fint 2013!

7 Annie:

Precis så som vintern ska vara! :-D Underbart!

Svar: Nu är det lite för halt kan jag tycka, dålig snöröjning av kommunen!
Erik

8 Lissen:

Kan vara väldigt fint med små frusna ögonblick. Isens skimmer. Fast när det tinar och bli isigt på marken inte lika kul.

Hmm knäcken blev ingen 10 poängare, men ätbar :-)

Gott nytt år till dej.

Lissen

9 Misswhatsit:

Vackra ögonblicksbilder. Den första blir min favorit:) God fortsättning på det nya året.

10 Carita Liljendahl:

Vackra vinterbilder, och ser att någon är idrottsintresserad också. Vilken idrottsgren är det och var spelar lagen?

11 akson:

Ögonblick att minnas en het sommardag! Jag brukar tänka på de kalla, råa dagarna då mörkret råder en varm, väldigt varm sommardag. För en stund fryser jag i sommarhettan!

Kommentera här: