Rutor.

 
Nu när "rutor" dyker upp som tema denna tisdag kan jag inte låta bli att visa en rutig bricka jag nyligen vann. Syns tydligt vilket kryss som jag löst eller hur? Jag brukar lämna in mina krysslösningar via hemsidan. Efter flera års krysslösande utan någon vinst undrade jag om det alls skulle gå att vinna. Nu kan jag berätta att det gör det, det går att vinna.
 


 
Om du gillar musik så kan jag rekommendera att lösa Melodikrysset, det finns flera varianter att lämna in krysslösningarna. Det kan vara en rolig radiotimme att lyssna på sändningen i P4 och lösa krysset under lyssnandet. Brukar ta en sen frukost under tiden. :-) Har du sedan alla rätt och lite tur så kan du vinna en sådan här fin rutig frukostbricka!  Denna vinstbricka full med rutor får bli mitt bidrag till temat.
 
 
 
Här finns många andra bidrag
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Stare Ström/Kråkvinklar:

Ha! Vilken bra tolkning!

2 Mormor:

Flott brett - men den må jeg nok stå over.
Like dumt det.
Ha en fin dag :-9

3 Violen på Brandholmen:

Nu fick jag en impuls att försöka mig på Melodikrysset igen. Med chans att vinna en så kraftigt rutig bricka kan jag nog inte låta bli.
Härlig bild!

4 Vespa Vulgaris:

Ruskigt snygg bricka :-)

5 Eva Trillian:

Melodikrysset är min sorts rutor. Lite irriterande ibland, när man inte riktigt kommer på't ;) men mest roligt!
Tack för dina kommentarer :) Roligt att få respons!

6 Erik Semlan:

Har försökt stuva om lite i mitt inlägg. Lämnade in mitt bidrag till fototemat tidigare idag, men det syns inte i listan. Funderat över varför jag inte syns i listan. Har inte varit med de senaste veckorna, men det fungerade bra sist jag var med. Undrar varför det blev fel denna gång?!

7 Marit Johansson:

Så kul att ha en sådan ovanlig bricka. Själv har jag aldrig spelat melodikrysset, borde kanske testa för jag kan tänka mig att det är kul!

8 Monica o Jacob:

Det var några år sedan vi löste det, kanske dags att ta upp det igen;-)
Ha en skön kväll

9 Hanna:

Ja, jag hörde ju som sagt ditt namn läsas upp i radion. Brukar faktiskt aldrig lösa det själv, inte på papper i alla fall, mer i huvudet. Brukar ha radion på medan jag pysslar med en massa annat. Hoppas brickan kommer till användning.

10 Carina - inspirera:

Härlig tolkning...kluriga rutor det där!
Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll.
Kramen.

11 anemonen:

Jag får gratulera till vinsten. Det där löste jag också en gång. Numera blir det vanliga korsord. Det är rätt så svårt det där.

12 Gunvor:

Kul tolkning.Melodikrysset löser jag varje lördag. T.o.m när jag låg på sjukhuset så fixade det sej så jag fick hörlurar till radion och en tidning med kryss i. Låg i spänd förväntan att dokt. skulle komma på rond just då, men jag hade tur o hann med att lösa.
Du jag har också haft problem i dag lämna in. Har provat flera gånger.

Svar: Så bra att du kunde lösa krysset även på sjukhuset. Undrar varför det ibland är så svårt lämna in sitt bidrag? Bra du också berättar om dina problem så man inte tror man är ensam.
Erik

13 Marit Johansson:

Glömde ju skriva att bilden på höghuset tog jag från en båt!

Svar: Då förstår jag din vinkel på Smedsuddsbadet och höghuset. Finns annat stort rött hus till vänster, på din bild syns det inte alls, lite lustigt.
Erik

14 Pysselfarmor:

Oj då har du vunnit frukostbrickan! Grattis!
Jag har löst melodikrysset i massor med år...ja jag skickar ju aldrig in det så det är väl klart att jag inte kan vinna då ;-))

Svar: Så sant, man kan inte vinna om man inte deltar och försöker... så kanske skulle du testa och skicka in?
Erik

15 Annika:

Cool bricka! Nu blir man ju sugen på att börja lösa krysset ;-)

16 aino:

ja, rutor hit och dit. och smart tänkt. ingen tanke som dök upp här, löser inte korsord... fast när gubben har kört fast med orden är det jag som kommer med lösningen, hepp...
aino

17 Rantamor:

Bra till temat.
Melodikrysset har jag aldrig varit med om...
men kanske jag skulle också lyssna på och kryssa någon helg....

Tjingelingen.

18 Cecilia Artista:

Så kul att du till slut fick din fina bricka!
Det är du ju värd efter allt lyssnande och kryssande!

19 Klimakteriehäxan:

Jag har också vunnit på korsord en gång. I DN, man fick hämta 10 LP-skivor i affär. Men som du förstår är detta ungefär 40 år sen! Nu skickar jag aldrig in. Men löser, det gör jag. Korsord är bra rutor tycker jag!

Kommentera här: