Politiskt fönster #99.

I vår huvudstad finns många hus där det innanför fönstren finns politiker.


Ett fönster på Rosenbad. Få se om det blir samma gäng som fortsätter styra därifrån? Det är Riksdagshuset som speglar sig i fönstret.


Andra fönster här, 
Erik

Kommentarer:

1 Della:

Och jag ska iväg och rösta nu. :)

2 Pumita:

Här var det maktens boningar i snygg presentation. Nu följer jag Dellas exempel och drar mitt strå till stacken. Ska bli riktigt spännande att se resultatet ikväll.

3 ElStiffo:

Snyggt! Röstade igår. Kul att stå i kö till valstuga i obehandlat trä, i ett stilla regn. jag tyckte om allvaret i kön. Undrar om valdeltagandet går upp?

4 Malin:

Det blev ju politiskt i dubbel bemärkelse! Snyggt fotat!

5 Susannes fotoblogg:

Snyggt speglat av politisk högborg i annan politisk högborg. Och fönster finns det ju gott om både i fönster och i spegelbild. :)Och jag har faktiskt inte röstat än trots att jag varit i vallokalen sedan den öppnade. Det var så många andra som röstade så jag hann inte med mig själv. Nåja, jag ska snart tillbaka igen för mitt andra pass som röstmottagare. Det sista passet börjar klockan åtta i kväll och det slutar inte förrän alla 3*1600 röster är räknad. Under förutsättning att valdeltagandet är 100-procentigt, vilket det förstås inte är.

6 Anna ..dansar in:

Oj har du varit där och förevigat..perfekt på temat..

7 Klimakteriehäxan:

Snyggt!

8 Jah Hollis:

Maktens byggnader. Politiskt så det förslår.

Och nu, när jag skriver detta, vet vi hur det gick. Inte så bra, tycker jag som lever och jobbar i SD-land.

9 sven:

DÅ kan vi ju säga som så att du tagit politiskt fönster i dubbel bemärkelse här eftersom det är rosenbad och du har rikstagshusets fönster i spegelbilden. snyggt upplägg.

10 Erik "Semlan":

Tack för alla kommentarer.

Ska försöka kolla runt, fast just nu är det hängning och annat pyssel inför utställningen.

Kommentera här: