Ickefönster.

Osynliga fönster vill Susanne se. Hur då, kan jag inte låta bli att undra... :-)
Men jag tror mig förstå temat och här kommer ett par bidrag.Måste bli väldigt mörkt där inne, när inte fönstren är kvar. Undrar varför de är igenmurade?Tror det finns fönster bakom all metall, det är i alla fall osynliga fönster i nybyggda kongresscentret nära Centralstationen.


Hoppas dessa osynliga fönster platsar i temat?


Andra tolkningar finns här,  

Erik

Kommentarer:

1 larans:

Jag åkte förbi det nya kongresscentret för någon vecka sen när jag var i Stockholm. Tror också att det finns fönster där. Jag kunde inte bestämma mig för om jag tyckte om det här med metallstängerna, hörde att det blivit debatt om det. Nu har jag ju din fina bild så jag kan komma tillbaka och fundera på vad jag ska tycka om det :-).

2 Cecilia Artista:

Visst undrar man varför de murar igen fönster.

Kongresscentret har jag också åkt förbi. Tyckte det såg rätt coolt ut men att det låg alldeles för inklämt bland de andra stora byggnaderna.

3 Klimakteriehäxan:

Rätt tänkt om kongresscentret - antar jag. Märklig konstruktion, den gör sig bäst i kvällsbelysning, på dan ser den lite spretig ut tycker jag!

4 Jah Hollis:

Visst passar båda dina bilder bra i temat. Udda byggnad det där kongresscentret. Jag kan tänka mig att det finns åsikter om det.

Någon snö att tala om har vi inte fått än i Malmö. Men i Lund och Hässleholm, ja i mellersta Skåne, kom det en hel del häromkvällen. Men det är redan borta.

5 Erik "Semlan":

Tack för kommentarerna. Jag ska kolla in mer osynliga fönster imorgon. :-)

6 Heksann:

Fina bilder och verkligen osynliga fönster!

7 Pysselfarmor:

Ja nog är de osynliga allt. Det där kongresscentret "skämmer" utsikten över Stockholm när man går Monteliusgången på Söder - tycker jag i varje fall.

Ha en skön fortsatt måndagkväll.

8 Pumita:

Jag har aldrig förstått vitsen med att mura igen fönster... det stänger ju bara ljuset ute. :/P.S. Ang mitt osynliga fönster: Klicka på inlägget där muspekaren ser ut som en pekande hand så kommer det fram.

Kommentera här: