Ett, två, tre... hundra!

Lite speciellt denna vecka, det är jubileum på Fototriss, hundrade temat. Så Helena slår på stort och har en tävling med fina priser denna vecka. Temat är ett, två, tre. Öppet och fritt tema att tolka.

           

Jag tog en längre promenerad inne i Stockholm under midsommarhelgen. Det mesta var stängt och det var lättare att se när det inte myllrade med folk. Det byggs en del i stan och ganska ofta är det grönområden som naggas i kanten. Det blir mindre och mindre grönt. De gröna lungorna behövs och andra europeiska storstäder har betydligt mer parker än vad vår huvudstad har (även om politiker menar att just Stockholm är så grönt). Tur att naturen har en inre kraft och protesterar lite...Grönt mellan gatstenarna.


Tillfälligt sommargrönt i storstadsbetongen och asfalten.


Grönt spår.


De fina priserna till denna trisstävling kommer från www.photowall.seAndra fototrissar hittar du här,
                                            

Erik

Kommentarer:

1 @Receptomaten:

Vardagliga miljöer är alltid så rätt. Bra trissat!

2 Jah Hollis:

Fina trissbilder. Det finns kraft i det gröna, vilket inte minst bilden från stationen visar.

3 Maria G:

Det är väl för väl att de inte rår på all grönska :)

Härlig och fin triss!

Ha de gott!

4 Beppan:

Grönt är skönt.... Härligt fotat!!

5 Marie Carpe Diem:

Växtkraften är förunderlig och tur är väl det. Hur vore sta´n utan det gröna inslaget annars. Vill inte ens tänka tanken. Snygga bilder med fin komposition och redigering. Tummen upp för Semlan :-)

6 Misswhatsit:

En bra triss och tänkvärda ord. Naturen är duktig på att försöka rätta till obalansen. Tur att det är grönt lite här och där även bland kullerstenarna.:)

7 [email protected] Creativo:

En makalöst fin triss!

8 Solvarma Irene:

Hej!Ja detta var en "djup" och tänkvärd triss med bra bilder.Kul med bilder som speglar verkligheten, "länge leve det gröna och sköna"Må gott, önskar Irene

9 Marie Carpe Diem:

Morning.

Nej det är inte mina egna rader. Det är vackra tänkvärda ord som snurrar runt i cyberspace och jag tror de kommer från en klok gammal 80 årig dam för några år sedan. Ha en superfin dag.

10 Ma.links:

Fina Stockholm!

11 Bibbi:

Fina bilder. Tror jag väljer nr 1 som favorit. Skön protest av gräset i den bilden.

/Bibbi

12 Cecilia Artista:

Vilken härlig och eftertänksam fototriss du visar! Visst behövs det mer växtkraft och mer gröna lungor i Stockholm t ex!

13 Johanna (en liten paus):

Vilken mysig - grön - triss =). Jättefina foton!

14 Cai - weekdayphotos.com:

Nice photos for the anniversary of Fototriss!Check out the photo challenges at <a href="http://www.weekdayphotos.com">www.weekdayphotos.com</a>, its a new week which means new challenges to win and get your photo published on the Weekday Photos!Good luck in the fototriss competition!

Kommentera här: