Veckans fönster

Den här veckan är Susanne snäll och låter oss välja valfritt fönster. Jag väljer detta "titta in genom" fönster eller så kan man se det som en reflektion..."Det finns tillfällen då Fantomen lämnar djungeln och går på stadens gator som en vanlig man."

Tillhör inte vardagen, med det finns tillfällen när jag lockas av snygga kläder... denna Tigeraffär är ett bra exempel


                    Fler valfria fönster här!
Erik

Kommentarer:

1 Ninni:

Är det Fantomen/fotografen som speglas där i glasrutan i dörren:)

Roligt att få se lite svenskt vårmode...här är det vinterkläder i skyltfönstren. Eller snarare höstkläder för oss svenskar.

Ha en skön helg!

2 Amanda:

Nu måste jag kolla om någon kommer klädd i kostym från Tiger, då kan det vara Fantomen. Att titta in skapar reflexer och speglingar, som är spännande och fina. Man blir nyfiken på vad som finns längre in i affären. /Amanda

3 Ulrica:

Läckert och visst är det en snygg affär. Men inte visste jag att vi hade Fantomen här i vårt lilla hörn av bloggvärlden - så kul. Langa in en bild på Devil, snälla:)

4 Susanne:

Hehe, vilka ordvitsar här hittas. :)Så Fantomen gillar vilddjurskläder? Ja, det är väl så det ska vara.Undrar lite över "uppgången" till fönstret: En liten rutschkana för de små kanske?

5 Kadermo:

Hej Fantomen, hittade du nåt snyggt som passar till trikåerna ? Kul motiv i alla fall.

6 vivan:

Skulle önska att min kärlek var lite mer intresserad av tigeraffärer....Men å andra sidan får jag handla mer till mig..fnizz!

Snyggt skyltfönster!

Handlade du något till dig???

Kramen och trevlig lördag!

Kommentera här: