Runt fönster

Dags för nytt fönstertema, nummer 33 från Susanne.
Fann ett runt fönster på en mindre ö i Stockholm när jag fotovandrade, ganska stort för att vara runt. Där inne var en avlång lokal, så fönstret mot gatan fyller en funktion för de som arbetar där inne.
Andra runda fönster finns här!
Erik

Kommentarer:

1 Marie Carpe Diem:

Wow vad stort det var. Perfekt ljusinsläpp men också insläpp för nyfikna blickar. Ser dock ut som nå´n skärm där i rutan. Nice :-) Fin lördag på dig cyberkompis.

2 ElStiffo:

Vilken härlig balans i bilden.Snygga grå-vit-blåa nyanser.

3 Cecilia Artista:

Snygg bild och fint stort runt fönster. Fin utsikt därifrån också!

4 Bosse:

Riktigt snygg bild som hade blivit ännu bättre om du plockat bort den halva cykeln eller fått med den helt och hållet i bilden. Men som sagt, snygg bild ändå. :-)

5 annette:

Det var ovanligt att få se ett så stort runt fönster, förstår att det fyller en bra funktion vad gäller ljusinsläpp för lokalen innanför, snyggt med speglingarna oxå!Ha en skön kväll!annette

6 Ninnie:

O, vilket stort runt fönster! Jag antar att man har en underbar utsikt genom det fönstret...

7 Amanda:

Stor och runt. När du skriver en minder ö, ser jag framför mig något enstaka hus. Ditt fönster är ett ljus för många som arbetar på andra sidan glaset.

Snyggt och ett fint fönster. /Amanda

8 Hedwig:

Ett fint och stort runt fönster. Börjar bli fler sådana nu, har sett en större villa sätta in runda fönster i sitt suterrängplan. Blir så nyggt.

9 Susanne:

Fin bild med allt det grå, men jag säger som Bosse: Den hade blivit ännu bättre om du tagit bort eller haft med hela cykeln. Elskåpet (?) passar bra in tillsammans med det runda fönstret.

Kommentera här: