Fototriss - sten

Vill jag vänta till i kväll och publicera nya foton på sten? Nää, jag tar några från arkivet så att inte hundratals bloggare hinner lämna in sin fototriss innan jag får iväg min tolkning. Tycker mig märka att det är lite inlämningsstress på Fototrissen. Äsch!
Det får vara hur som helst med det!
Min stentriss blir som följer... med foton från Tunisien.foto ettfoto tvåfoto tre
                                              Mycke' mer sten finns här

                                           


(Jag lämnar in vid tiotiden på söndagen och hamnar på plats 50! Oj, vad många som lämnar in fort... Fototrisslusten är stor. Kul! :-)
Erik

Kommentarer:

1 Mia:

Vilka fina sten bilder du fångat.

2 princexswe:

Alla vill ju vara först på Trissen ;-)

Gillar dina stenbilder. Den första får min röst. Jag kan ju bara föreställa mig vilket jobb det måste ha varit att karva till dessa pelare. Men det var nog på den tiden det fanns slavar skulle jag tro.

3 kadermo:

Första bilden klar favorit. Ang inlänkning i Fototrissen - för mig har det blivit ett par sköna timmar i lugn och ro natten lör-sön i väntan på Trissen och sen en stor tillfredsställelse att komma bland de 10 första. Sen lägger jag mig direkt.

4 marie roxbro:

Fina bilder..gillar nog den sista bilden bäst...bor dom där uppe? inte roligt isf om man är trött på morgonen och snubblar ner för dom trapporna :-)...ha en skön söndag

5 akson:

Vackra stenbilder från Tunisien du bjuder på!En fråga på den sista bilden. Är det en trappa och kan man gå i den?? Det ser ut som det ligger nät eller något liknande, men det kan vara en synvilla eller så vill jag att det ska vara det.Det där med inlämningstress vet jag inte riktigt vad du menar med. Jag skulle inte få för mig att lägga upp mina bilder förrän jag är nöjd med dem.

6 Marie Carpe Diem:

Riktigt fina bilder. Katten ser ut att ha det skönt där i svalkan på stentrappan.

7 Nukke:

Fina bilder från Tunisien !!!ps. mina bilder från Barcelona :)

8 Megera:

Fin triss...gillar nog bilden med katten som kurar ihop och väntar på något, ser det ut som.Tror att många är tidiga, för att de är morgonpigga för det är oftast jag.

9 Caroline:

Vackra bilder från Tunisien, gillar den sista bilden med "trappan" bäst./Caroline

10 Gunvor:

Jag gillar alla stenbilderna i trissen. Den med katten i stentrappen var så fin!

11 Mad World:

Verkligen jättefina stenbilder. Den andra är favoriten, det är ju en kisse med.

12 Anna:

Så vackra bilder i din stentriss!Bilden på katten i stentrappan är verkligen stark - den berör mig på många plan. Det gör även din sista bild. Men mittenbilden vinner min röst idag!Ha en fortsatt fin söndag!

Anna

13 lilalili:

Det är underbara bilder alla tre i din stentriss! Den mittersta blir min favorit - jag tycker katten ger liv åt stenen, dessutom är det en vacker katt ;)

Ha en skön kväll Erik! Kramis

14 Randi:

Helt underbara bilder. Alla tre fascinerar mig och jag kan absolut inte välja bara en!

15 Erik:

Åh, tack för alla trevliga kommentarer, de värmer! :-) Har varit ute och fotograferat hela dagen med en vän. Blev över tvåhundra foton, så jag har lite att jobba med ;-) Men ska ändå försöka ge mig ut på en bloggrunda ikväll, när tid ges. Blir säkert mer i veckan... Skönt, en kort arbetsvecka till :-) Kommer nog ha träningsvärk av allt promenerande i helgen. Luktar sol i skinnet :-)

16 Amanda:

Hej. Jag har varit på samma ställe, bild tre. Dammit och varmt det minns jag. Pelaren som fallit sönder har jag inte sett. Jag tycker att din trappa är ett bra foto, det skulle jag ha tyckt även om inte katten låg där. /Amanda

17 Susanne:

Wow! Vilka bilder. Här var det inte lätt att välja en favo... Hmmm... får nog ändå bli den mäktiga sista bilden. Vilet jobb! Mvh =)

18 Nollan:

Ja, det var gott om sten här. Särskilt på nedersta bilden :)

19 Jah Hollis:

Snygga bilder på stentemat, alla tre. Det verkar som om stenläggarna haft en del att göra på den nedersta. :-)

20 Ninni/fotografia:

Jättefina bilder alla tre men jag fastnar för bild nummer ett. De är så vackra i form och färg! Snyggt fotade av dig! Ja sten är ett populärt material som tilltalar många tror jag. Jag hade kunnat lägga in massor av trissar med bara stenbilder. Det där med att komma bland de första har inte så stor betydelse för mig men jag har ju det lite lättare ändå som är fem timmar efter er hemma. Men ibland har jag varken tid eller lust på lördag kväll så då hamnar mitt bidrag bland de allra sista:)

Må så gott!

21 Fia:

Den första bilden ser jätteläcker ut, med de inkarvade linjerna i olika riktningar. Inte nog med att de har olika inkarvade mönster, det ser dessutom ut att vara väldigt olika stenar på de olika blocken. Är det sönderslagna pelare du har fotograferat?

22 Mitt i Fågelsången:

Själv hade jag idétorka och tänkte hoppa över trissen, men tog mig samman och blev nr 147...3:an är mäktigt med sin terassering.

23 Jenny:

Gillade din första bild mest, så mycket arbete som nu ligger där.. men det var svårt att välja en av de tre.

Kommentera här: