Skyltblommor.

 

 
En informativ skylt på själva påskliljekrukan. Ganska smart sätt att göra reklam, sätta reklamen direkt på krukan.

Var först tänkt som ett trissfoto men så passar det så bra som mitt bidrag till "Skyltsöndag", detta fria tema som några bloggare brukar deltar i och som Pumita startade en gång för ganska länge sedan.

Från Alverbäcks blommor på Ekerö (väster om Stockholm) är det inte så långa transporter till blomsteraffären i Liljeholmen. Bra även för växterna att det inte blir så långa transporter. :-)

 
Hur liljorna såg ut i krukan?
 
 
Liljorna sken upp där de stod på köksbordet och höll sig fina länge!
 
 
 
Fler blommor från mig kommer snart i veckans Fototriss!
 
Även mitt bidrag till #blogg100. Nu har jag kommit till nr 72/100, bara 28 kvar.
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Freja:

Smart av butiken! Och fina blommor. #blogg100 tuffar på, nu är det bara slutspurten kvar. Fast när det väl är klart tror jag att jag tar åtminstone en dags bloggsemester...

2 Hanna:

Du är duktig du som fortsätter med skyltsöndag, jag tappar liksom sugen när Pumita lyser med sin frånvaro. Kan i och för sig säga att jag skyltar i dag med, eftersom jag faktiskt hade en skylt med i trissen. Det är vackert med påskliljor, skulle vilja ha dem mycket längre än bara till påsk.

3 BP:

Säg som så - väldigt smart av affären, men jag skulle nog inte vilja ha en kruka med reklam på fönsterbänken. Skulle genast sätta reklamkrukan i en neutral blomkruka.

Kommentera här: