Klassiker?

 
 
 
 
 
Blev lite dålig bild, får återkomma med min systemkamera.



Behöver lite text till denna ordlösa lördag. ;-)
 

 
 

Ja nu är det redan söndag kväll! Alltså skyltdags, Skyltsöndag. Så kul att Pumita är tillbaka med sin blogg! Väljer vad jag tror är en klassisk skylt. Får ta mig förbi när det är kväll och Tulo-skylten lyser kul med "trillande tabletter".
 
Även dags för mitt bidrag nr 65 i utmaningen #blogg100. Nu bara 35 kvar innan jag når kaklet!
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Pumita:

Det blev ngt mystiskt över det hela. De där gamla skyltarna är så charmiga! Ser fram emot att få kika på fler bilder på dem. Önskar dig en fin vecka!

2 juanna:

Oräkneliga äro kvadraterna!! o jag säger inte nej tack till en Tulo.

3 BP:

Jamen, här var du bara ett stenkast från mitt jobb. I detta hus var jag för några månader sedan. Där finns nämligen ett arkitektkontor som just ritar upp vårt nya flexkontor på ny adress. Längtar inte direkt kan jag ju säga...

Svar: Anar att du finns längre upp längs S:t Eriksgatan. Flexkontor, jag trodde de var på väg bort. De ska inte vara bra för produktiviteten och den ska väl alltid gå först! Fast det har kanske kommit nya undersökningar som påstår motsatsen?
Erik

4 Stare Ström:

Välkänd reklam! Kul att se att den lever än!

5 Stare Ström:

Svar på din fråga om skyltarna. Jag är hemskt dålig på bangla så kan tyvärr inte översätta... Men ja, det var val på gång, som sedan spårade ur, och damen är en av kandidaterna.

Kommentera här: