Kommentarer:

1 Ingrid:

Perfekt bild till temat men det ser ju onekligen tråkigt ut när asfaltbitar ligger och bara skräpar. Jag antar att man kommer att snygga till det.

2 Linnéa:

En välkänd väg, många hundpromenader där, hoppas inte asfaltskanten får vara sönderhackad alltför länge. Mannen promenerar ju utanför ramen.

Trevlig helg!

3 Erik Semlan:

Jag tänkte att plogbilen som kört där och plogat så tydligt fel har varit ovanligt klantig och plogat utanför ramen, dvs utanför parkvägen och så djupt att han hyvlat bort asfalten.
Ser verkligen fult ut. Parkvägen trafikeras av många skolbarn på väg till och från Aspuddens skola, en del på cykel. Trist om de ramlar omkull på grund av den trasiga asfalten!
Annars brukar de som plogar ploga så "fegt" att de lämnar en glashal hinna av snö kvar för alla att halka på. Tydligen inte denna gång!

4 Violen på Brandholmen:

Ingen rolig syn, hoppas det skadade partiet får sig en uppfräschning med det snaraste! En uppenbar risk för en och annan olycka! Snygg bild och jag undrar vad som finns där borta där vägen svänger åt höger!
Trevlig helg!

5 Violen på Brandholmen:

Svar på din fråga: Jo, jag tänkte så här. Kvinnan har en liten ram att titta ut genom och utanför hennes trånga ram går mannen helt obekymrad. Inte så sofistikerat kanske, men ändå ett försök.

Svar: Aha, hennes lilla titthål tänkte jag inte på som en ram, så smart tänkt av dig. Det var ju klockrent. :-)Ja männen får bete sig allmänt som små svin. Det verkar inte spela någon roll vilken livsåskådning en del män tillhör. En skitstövel är och förbli en skitstövel, vi har dem här och säkert finns det en del bland muslimer också. Fast jag vet ju inget om mannen på ditt foto, han kanske är from som ett lamm. ;-)
Vilken tur att man inte är religiös! Notera mitt val av Jan Stenmark bilder nyligen i ett blogginlägg.
Erik

6 Monica o Jacob:

Ja du vet inte hur dom plogar nu för tiden, här
har dom plogat ner både stängsel och staket;-(
En härlig vårbild är det trots skadorna;-)
Ha en skön lördagkväll;-)

7 Anita A:

Har det varit för lite snö för ambitiösa plogare i år? Dags att reparera med det snaraste!
Vad det gäller flaggan är den nog svensk men det känns inte riktigt rätt att trasa sönder en flagga oavsett nationalitet.

8 Marja:

Vilken förödelse! Många små bitar som ligger utanför ramen. Här krävs det mycket reparationsarbete. :)

9 Kerstins foto:

Nej men fy vad tråkigt det där såg ut, hoppas att ingen faller och skadar sig. Perfekt bild till temat.
Sv: Parfym, visst var det det och den kommer från Victoria´s secret och heter Angel Dream. Doftar mycket gott kan jag meddela. :)

10 Marit Johansson:

Oj så fult.. är det verkligen plogbilen som rivit upp det av misstag?

Svar: Visst är det så, tyvärr.
Erik

11 Freja:

Hahaha, det ser helt konstgjort ut... Som i ett dataspel, där kanten av vägen börjat ätas upp och lösas upp i pixlar... Förstår ju att det inte är så kul egentligen, det kommer att kosta att laga, och någonstans har någon gjort fel. Men som bild och som bidrag på temat är det fantastiskt!

12 Gerd Ziegler:

...men ettersom tiden går begynner også naturen å erobre tilbake det som menneskene en gang tok for å ta veien... - Kanskje -

Bra idé

Ha en fin uke

13 Anemonen:

Ibland är det inte bra att vara utanför ramarna som på din bild. Lite ovarsamt men inte ovanligt när det gäller snöröjning. Annorlunda och bra val till temat.

14 juanna:

"Naturligt" given ram efter snöfattig vinter - eller - väntan på ngt bättre.. säg den som vet.

Kommentera här: