Uppvaknande

 

 


Kaffe behöver jag för att känna mig lite vaken, men nu börjar morgonljuset även hjälpa till att väcka mig. Ofta behövs det ett par rejäla muggar kaffe till frukosten! Kanske ser du att jag brukar hälla i lite mjölk i kaffet, gärna laktosfri mjölk.
 
Senare under dagen brukar koffeintillförseln fortsätta. För vem säger nej till en fika? Inte jag i alla fall!
 
 
 
  
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Violen på Brandholmen:

Vi är många som väcker livsandarna med en mugg kaffe på morgonen! Först starkt, gott kaffe med lite mjölk i, sedan kan dagen göra sin entré!

2 Lajsas Fotografi:

Kaffe är definitivt ett riktigt uppvaknande för många, dock inte för mig =) Och en fin bild fick du till på det också =)

3 Inger Maryissa:

Önskar jag kunde dricka flera koppar kaffe under dagen för det är ju så gott och även uppiggande
Men p.g.a magen så blir det bara en kopp på förmiddagen..
men oj, vad den smakar gott

4 Meta:

Ja det är nog mångas morgonvanor det. Ha kanel i om du har problem med magen.
Ha en fin dag
Meta

Svar: Tack för tipset, ska jag prova. :-)
Erik

5 Scaniatjejen:

Jag kör på samma stil som dig, t o m den laktosfria mjölken.=) Håller med dig, vem tackar nej till en kaffe sen på dagen heller.=)

6 Anitas Malta:

Kaffe är nog den vanligaste morgondrycken, nödvändig för många för att vakna till liv efter en hel natts sömn. Själv dricker jag inte kaffe och frukost med té brukar bli runt ett på dagen. Sena kvällar och långa sovmornar ;-) Fin bild på din kaffemugg och visst hjälper ljuset från solen till att känna sig piggare. Härliga vår !! Snart går vi över till sommartid !!!

7 Freja:

Gärna fika, men inte kaffe! Jag dricker te, stora koppar, men inte förrän till förmiddagsfikat! Trots det ser din kopp inbjudande ut!

8 Malys Krok:

Ja kaffe hører med. Fint bilde og smakfullt innhold!
Takk for hilsen!
-Margit-

9 Hanna:

Är ingen kaffedrickare, men förstår alla som behöver den där kicken för att vakna. Själv har jag blivit slav under en annan koffeindryck, cola...

10 Anni:

Här är det te som gäller, men jag är nog lika beroende av den drycken som andra är av kaffe.

Vad gäller den nyblivne trettonåringens presenter får han inte så dyra saker som en PS4 utan det låg en bok, en t-shirt, en mössa (alla tre önskade), två dvd-boxar (överraskningar - en serie han sett första säsongen av) och i det stora paketet låg en önskad plasmaboll - eller vad de nu heter de där glaskloten fyllda med gas som skjuter blixtar när man tar på dess yta. Han var väldigt nöjd redan på morgonen och sedan blev det mer uppvaktning till kvällen!

Svar: Oj, här fick jag ett svar så jag generat tiger och tar en klunk av mitt kaffe ;-)Förstår att tonåringen blev glad över de fina presenterna. Alltid en fördel när de önskar sig något, det underlättar presentskaffandet.
Erik

11 Anemonen:

Även jag behöver en stor mugg kaffe för att vakna, och en morgonpromenad förstås. Nej till fika är svårt det, men efter att ha intagit alltför många sådana måste jag avstå många:D

12 Hanna:

Gardinen hos mig har jag fotat på ett så ovanligt ställe som en offentlig toalett ;-) Det är ett kafé som drivs i ett gammalt bönehus i Mullhyttan utanför Örebro. Tyckte att ljuset var så vackert och var bara tvungen att ta en bild :-)

Svar: Överraskande fynd på offentlig toalett. Men visst är ljuset vackert.
Erik

Kommentera här: