Pilar


Förra veckan valde jag skyltar med tanke på att många säkert är på väg att byta vinter- mot sommardäck på sina bilar. Det var kanske inget klokt skyltval. ;-) Knappt hade jag visat mina däckskyltar så formligen vräkte snön ner och vi fick vinter på nytt, i drygt ett dygn. Sedan var snön borta igen lika fort som den kom, tur det.
Nu är det ju vår vi vill ha, fullt vårställ befalls!

Dags för skyltsöndag igen. :-)
Kanske ska återgå till de ordlösa skyltarna, jag hade ju en speciell ordlös "gubbskylt" från Göteborg för två veckor sedan. Hoppas och tror att den typen av skyltar bör vara ganska ofarliga och knappast kan de påverka vädret heller.
Fast vad vet jag.
 
 
 
 
Dessa pilar återfinns i utkanten av Aspudden, längre ner på Blommensbergsvägen, i backen ner mot Gröndal och sjön Trekanten.
Orsaken till att pilarna visar var man får gå (på en tillfälligt gjord trottoar) beror på en gigantisk mobil byggkran som står där och gör Blommenbergsvägen till en otroligt smal byväg. Trafiken har ett nytt trasfikljus att titta på.
 
 
En närbild på den stora kranbilen också.
 
 
 
 
Även om man är dålig på engelska så bör man förstå bilderna eller hur?
De här varningsskyltarna sitter på den stora byggkranen, de får bli veckans bonusskyltar.
 
Hur trångt är det på vägen förbi kranen då? Jo, ganska smalt eller hur?
 
 
Troligen inte helt lätt köra förbi här med en buss!
 
 
Andra bidrag till Skyltsöndag kan du säkert hitta, dels bland kommentarerna hos Pumita och säkert finner du några här under bland "mina" kommentarer.
 
Hoppas du får en bra vecka!
Kan kanske vara en bra idé att undvika Blommensbergsvägen... ;-)
 
 
 
En småkul gif... som avslutning.
 
 
 
Den geten kan roa sig. :-)
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 llh:

Oj då här gäller det att hålla tassarna i styr för att inte bli bränd och krossad. Och pilarna var lika tydliga de. Men stackars lilla bock vilken kana den slog :)

Svar: Jag tror geten själv vill åka kana. Ett snabbt sätt att förflytta sig. :-)Tyckte den var kul, därför fick den komma med.
Erik

2 Hanna:

Verkar vara en riktig labyrint där på gatan, tur att de har pilarna som visar vägen och förhoppningsvis kommer man ur den helskinnad. Geten har verkligen rätt feeling ;-)

3 Benita:

Ja, det var verkligen smalt. Fint väder ser du ut att ha med sol. :)

Kommentera här: