Kommentarer:

1 Pumita:

Åh, jäklar! Det ser ut som en hemmagjord bomb ju. Nej, jag vet inte. Har ingen aning om vad det är för smitare man stoppar med denna där. Även min livliga fantasi har sina gränser. Berätta gärna om du vet.

2 Freja:

Hahaha, nu fick du mig och undra oxå. Och att försöka förstå de kryptiska bilderna för hur stoppandet ska gå till. Verkligen inte världens mest genomtänkta skylt, den känns mer som att den är kodad...

3 Klimakteriehäxan:

Den som tänkt smita måste kanske tänka om ... eller å uteblir effekten p g a otydlighet ...

4 Fia:

Nu blir jag också nyfiken. Vem kan det vara? Och varför har smitaren smitit? Och varför sitter annonsen på ett konstigt rör?

5 Erik Semlan:

Ett förtydligande med tanke på frågorna. :-)
Jag kunde knappt läsa något av texten, lappen satt alldeles för högt upp för att jag skulle kunna läsa det finstilta under det snygga klottret. Min kompis är längre än mig och han nådde inte upp!
Men vad jag förstod handlade det om smitare på jobbet. Kanske har du själv någon som ofta avviker, undviker vissa arbetsmoment, en smitare?
Det handlade tydligen texten om, säkert intressant.
Själv tänkte jag på alla smitare som tankar tanken full med bensin och sedan smiter från betalningen. Ett par killar fick sätta livet till när de jagades efter en sådan smitning utanför Uppsala.
Men det handlade inte denna "skylt" om.
Kul att den väckte viss förundran.

6 Hanna:

Ta med en pall och ett förstoringsglas, så är undran över sedan ;-)

Svar: Ha ha, det skulle se ut det. Fara runt på stan med kameran och en stege, för en pall hade inte räckt till. Skulle ge mig många spontana frågor från förbipasserande. :-)
Erik Kling

Kommentera här: