Kattval

 
 
 
 
 
Denna torsdag så gillar jag att min son har ett val att göra.
Onekligen ett ganska trevligt val som de två har framför sig eller hur.
Vilket av dessa två katter ska de behålla?
De är ju så söta bägge två, tycker jag.
 
 
Här ser du den ena av kattungarna rakt framifrån.
 
Min personliga favorit om det var jag som skulle få välja, den har ett sött ansikte. ;-)
 
Få se vilken kisse de behåller.
 
 
 
Kan passa på att visa denna söta katt-gif också.
 
 
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Violen på Brandholmen:

Det blir inget lätt val, båda är söta och hjärteknipande! Så olika de är till utseendet!

2 Monica o Jacob:

Haha undrar om jag kunde välja eller varför inte ta båda två.
Vi hade fyra som mest men ingen nu, haha dom basade över alla schäfrar.
Nä han lider inte lika mycket av värmen som damerna, precis som i människovärlden.
Ha en bra dag i hettan, hoppas den försvinner snart.

3 Anitas Malta:

Jisses amalia ! ..var nu det uttrycket kommer ifrån ;-) Välja ??? Nä, det går inte alls. Tror båda vill bo hos din son och att han vill ha båda. Så var den saken klar ;-)
Nej, ärligt talat, om jag nu skulle välja så blir det den söta på stora bilden. Fast jag vill ju helst ha en vovve och kämpar hårt här hemma mot grannar och stadgar. Grr.. ;-)
Kul gif !! Hur lägger man in sånt tro ?

Önskar dig en skön fortsatt torsdag i värmen. Nu läste jag visserligen hos en annan Anita att du tycker det är FÖR varmt !! Tänk då på den isande kalla vintern, snöyra och grådask. Det brukar jag göra när jag tycker det är för varmt här på ön ;-)

Svar: Vi får se, min son har lätt få kontakt med olika djur. Han vill också ha hund, få se hur det blir med det. Han hade ju sällskap på långa skogspromenader med ett lamm som sällskap ihop med sambon. :-)När det gäller gif:ar så vet jag att det är lite olika. En del bloggställen visar inte upp animationerna, som tur är detta inget problem där jag håller hus.
Jag har märkt att jag får ställa in bildutrymmet större än själva bilden, annars fungerar inte animationen i gif-bilden, då blir det bara en stillbild. Bara att testa. :-)
Erik Kling

4 Freja:

Måste jag välja skulle jag definitivt ta den som ser ut att bli svart, jag tycker svarta katter är nått av det vackraste som finns. Men ett tips från en crazy cat lady är att faktiskt ta två katter om det inte är så att det är människor hemma med katten större delen av dagen. En katt blir lätt understimulerad och kräver väldigt mycket engagemang, medan två katter umgås med varandra, leker och busar, och blir inte lika beroende av sin människa! om de nu inte ska vara utekatter, och i det fallet skulle jag ändå ta två, eftersom utekatter på grund av de faror de utsätts för ofta har betydligt kortare livslängd än innekatter, och då kan det ju vara skönt att ha en katt kvar om den ena blir överkörd eller tagen av räven...

5 BP:

Är ingen kattmänniska, men måste medge att den på stora bilden är otroligt söt. Synd bara att den inte förblir så liten och söt när den blir stor.

Vad gäller väder håller jag helt och hållet med Anita!

6 Marit Johansson:

Dom är ju helsöta båda två, det kommer att sluta med att de väljer att köpa båda hahaha..

7 Eva Trillian:

Vilket trevligt val :)
Sv: Det gör det nog :) Så mycket bättre!

8 Ela:

What cute kittens ! So sweet :)))

Kommentera här: