Konst i musikvideon


Tycker om denna video.
Härligt med alla konstreferenserna i klippet, musiken tycker jag inte är så märkvärdig men den är helt okej. Gillar du konst? Hur många motiv och vilka konstnärers verk känner du igen?
 
 
 
 
 
Det görs en del roliga musikvideos fortfarande, den här kan inte ha vara helt enkel att göra. Kan tänka mig att den var ganska dyr att göra också. Så tydligen finns det en del pengar och villiga skivbolag som fortfarande satsar på artisterna, det är trevligt att kunna konstatera.
 
 
Kan passa på att lämna in mitt bidrag till Tisdagstema samtidigt, denna gång är temat smutsig.
 
 
 
 
För några dagar sedan passade jag på att ta några bilder på det lilla som var kvar av snön, nu är snudd all snö borta. Nog kan den smutsiga snön längs parkvägen passa ganska bra till fototemat... eller hur? Få se hur mycket mer snö vi får innan det blir vår. Några goda semlor har jag redan hunnit fånga denna säsong, fler lär det bli! 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Mia Ahlstrand:

Är varken någon konst- eller musikmänniska tyvärr. Tur att du fotade snön för den är nog borta vilken dag som helst och har vi tur dröjer det många månader innan den är tillbaka :)

2 Klimakteriehäxan:

Hade precis samma tanke som du: gråsvart snöhög. Döm om min förvåning när jag inte hittade nån - all snö är borta!

3 Meta:

Ja det är väl den smutsen som är mest aktuell just nu men snart är det över,
ha en fin mitt i veckan dag
Meta

4 Eva Trillian:

Nog blir världen lite extra smutsig när snön är det :/ Snö ska vara vit ;)

5 Hanna:

Vilken kreativ video, kanske lite "too much" Känns som om man försöker lite väl mycket, men tanken var som sagt kreativ :-) Jag gillar konst, men föredrar mer modernare konst än de gamla kufarna. Numera har jag också fått upp ögonen för fotokonsten, det finns ju så många duktiga fotografer därute. Önskar att jag bodde i huvudstaden i bland, då skulle jag springa på Fotografiska så ofta jag hann :-)

Smutsig snö är inte kul, tråkiga vallar som ligger och skäms i skuggan. Visserligen kom det en massa snö i natt, men den töar ju bort snabbt.

Ha det bra Erik!

6 Pysselfarmor:

Jag är absolut en konstmänniska. Målar ju själv och "håller på" med olika hantverk ;-)
Snön kommer och går kan man säga!

Kul att höra från dig - hoppas allt är bra!

Kommentera här: