Kommentarer:

1 Erik Semlan:

Väljer ett nattfoto från Slussen och Katarinahissen. Hann lämna in i tid denna gång.

2 Anita A:

Kolmörkt, men gamla välbekanta Katarinahissen framträder som svagt upplyst silhuett.

3 Hanna:

Trevligt att få se en kvällsbild på Katarinahissen. Hur är det egentligen med Slussen numera, byggs det om där eller är det fortfarande på planeringsstadiet?

Svar: Beslut överklagas, men de börjar väl så smått fixa inför nybygget, även om allt gammalt ännu står kvar ett tag.
Erik

4 Anita - Malta:

Ja, den vyn kännar jag igen och temperaturen också ;-) Snyggt nattfoto du tagit med fint ljus. Vilken tur att du inte missade deadline. Det är ju lite trist om man tänkt vara med. Själv fick myror i huvudet över temat eftersom jag aldrig provat att fota i mörker. Önskar dig en skön vecka från Malta.

5 Linnéa:

Ja, natt är det, men Katarinahissen syns i ditt mörker. Det som ska framträda framträder. Ha, ha jag är nominerad. Värdelöst! Totalt jävla värderlöst! På skoj la ju på f.b.. Men avskyr alla tävlingar som avgörs så. Har ca 51 vänner, 15 av dem kommenterar aldrig vare sig foto eller annat!
Kollade röstningen några har redan 31% osv. Jag har 2. Ställer aldrig upp på trissen tävlingar osv. Vill däremot gärna stötta Ordös Lördag! Kram!

6 BP:

Katarinahissen by night! Å fem minusgrader. Du levererar då verkligen de rätta bevisen om hur det är ställd i nollåtta;-)

Kommentera här: