Kärleksfullt


Så trevligt med kärlekstema i dessa ganska gråtrista vintertider. Alla hjärtans dag var ju nyss, så vi fortsätter med ett kärleksfullt fönster som Susanne vill se. Småknepigt tema kan jag tycka, det blev till att leta lite i arkivet för att finna något lämpligt till temat. Lite solbelysta fönster kanske kan duga?   
 
 
 
 
Det italienska brudparet visar upp sig utanför det vackra hotellet där middagen redan verkar pågå för fullt av musiken och det glada sorlet att döma som fyller det lilla torget. Många från bröllopssällskapet passade på att ta egna bilder med sina kameror, så även jag, som lockats dit av musik och skratt. Jag passade på att fråga en i sällskapet som gav sken av att bestämma lite över det hela och jodå, hon kunde berätta att bröllopssviten på hotellet var så klart bokad åt de nygifta och även andra gäster långväga ifrån skulle övernatta på hotellet. Festen pågick säkert i många timmar.
 
Det får bli mitt fönsterbidrag denna vecka. Ikväll fortsätter Melodifestivalen, kanske blir det någon kärlekslåt bland tävlingsbidragen. Hoppas vi får lite sol här också! :-)
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 larans:

En kärleksfull och fin bild av brudpar och ett hotell fullt av kärlek...iaf lite senare på kvällen! :-)

2 Anna Filipendula Rudbeckia:

Du Italienarna dom kan det där med kärlek..så underbart att få en glimt av en sådan kärleksfest..smittande eller hur..solen värmen och ett alldeles nygift par.. då blir man ju bara så glad i hjärtat.That's Amore!

Jag kan sjunga lite för dig..:) harkel:
When the moon hits your eye
Like a big a pizza pie
That's amore
When the world seems to shine
Like you've had too much wine
That's amore...
Bells'll ring..Ting-a-ling-a-ling

Himmel hörde du så smörigt det var..

Svar: För mitt inre hör jag Dean Martin som sjunger på sitt smöriga sätt. Den skulle passa bra, skulle kanske ta med, bra tips du ger! :-)
Erik

3 Kicki:

Måste först bara tacka för den fina sången där ovan...
Så perfekt för temat, blir nyfiken på var i Italien?!
Hoppas verkligen mello kommer med bättre bidrag ikväll!

4 Pumita:

Vilken tur du hade som kom till platsen precis vid rätt ögonblick och hade kameran redo. En varm och härlig bild en oförglömligt dag! Inte bara för brudparet utan även för andra som fick beskåda deras lycka. :)

5 Hanna:

Kul att fånga ett brudpar på språng, det är verkligen att fånga något kärleksfullt. Bilden är verkligen fylld med värme i allt från tonen, klimatet och människorna. Passar ju utmärkt till temat.

6 Susanne:

Jo, italienska bröllop pågår i mååånga timmar. Det kan jag garantera. Har varit på fler italienska bröllop än på svenska och det har börjat med själva vigseln i kyrkan med långa tal och löften och fotografering av släkt och vänner med brudparet. Därefter samlas alla för bröllopsmiddagen som är en enda lång middag på flera timmar med avbrott för att man ska duka av och in. Menyn är väldigt lång med mängder av rätter.

Svar: Längre måltider är bara en sak jag gillar med Italien. Tack, bara trevligt få lite mer information om italienska bröllop. :-)
Erik

7 Anita A:

Perfekt illustration med brudparet framför hotellets fönster, måtte de få ett riktigt kärleksfyllt liv tillsammans!

8 Fia:

Bilden visade inte bara ett vackert fönster utan det fina brudparet, solen, blommorna och längtan till Italien satte igång fantasin, så bilden skapar en liten historia i huvudet. Trevligt!

9 Pysselfarmor:

Så vackert och kärleksfullt. Italienarna med flera har ofta dessa otroligt vackra eleganta bröllopsklänningar!

10 Mia:

Mmmm, det är kärlek så det förslår över den bilden!

11 Mormor:

Det passet jo godt til temaet, synes jeg :)
Ha en flott kveld :)

12 BP:

Klart det är en riktig kärleksbild! Å eftersom orange är en av mina favo färger så får du ett extra plus av mig;-)

13 Jah Hollis:

Det var ju en fin och passande bild till temat. Jag skippade (som vanligt) Melodifestivalen och gick till stampuben där en gammal vän var DJ och spelade soul i stället.

Svar: Ditt val att gå och lyssna på soulmusik och träffa en gammal vän låter bättre än Melodifestivalen. Tycker det har varit ganska usla bidrag över lag i år.
Erik

14 Karin:

En riktig kärleksbild. Alltid så trevligt att fånga ett brudpar på bild!

15 Stare Ström:

Så bra fångat! Vilken värme i hela bilden!

Kommentera här: